Inrednings Bonanza

Inlägget innehåller INGA!! adlinks. 

Hej gänget! Ville snabbt bara kika in och säga hej samt kolla ifall två inlägg hade kommit upp som jag skrev i veckan. Men icke.. Jag HATAR när teknik inte funkar och tyvärr funkar aldrig WordPress för mig (systemet som jag bloggar i). I alla fall! Snart ska jag iväg på en AW medan Bruno blir klippt. Och medan jag väntar på att hoppa in i bilen och dra in till stan så insåg jag att det ser så himla tomt ut på vår innergård utan prydnadskuddar. Klickade mig in på Royal Designs hemsida och Oh My Lord. Allt var typ på REA?! För att komma till de specifika produkterna (tex kuddarna) i kollaget klickar ni på produktnamnen här nedan. Detta är inga adlinks alls utan jag ville bara tipsa er om detta då det är mina egna personliga favoriter. Nu ska jag iväg och dricka gotte och senare ikväll har jag egentid med Bruno. Vi ska mysa och påta i trädgården. Huslivet gänget!! Huslivet!!

Kuddar 20%
Mörkgrå, Ljusgrå, Zebra, Ägg-kudden

Georg Jensen 30%
Kaffekanna, Fruktskål, Kapsylöppnare

Mina favoritkaraffer 25%
Mörkgrå, Genomskinlig

Soffor 20%
Ljusgrå linnesoffa (finns i fler färger + sammet)

Designklassiker 56%
Seletti ap-lampa

Rund Spegel 33%
House Decor Smoky

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi