Kväll till sjöss! Benjamin Ingrosso X Felix Sandman på Grönalund

Vilket jädra väder Stockholm bjuder på just nu! (Iofs är det juni om två veckor så kanske inte så konstigt). Det vill vi såklart ta vara på och åker därför så mycket båt vi bara kan.

Vi fick en båtplats 5min från oss (in mot stan) vilket betyder att det blir fler båtturer närmre stadskärnan i år, än längst ute i skärgården som förra året. Det ska bli så kul att besöka helt andra restauranger, åka helt andra rutter osv! Har ni tips på ställen runt Lidingö/Nacka/Stockholm C så hojta! Har sett att flera restauranger blir superröjiga under sommaren med spelningar nästan varje kväll. Jag läääängtar!!!

Middag på Fjäderholmarna och deras krog.

Första gången för mig! Det var så sjukt gott, trevlig personal som gosade mycket med Bruno och en så fin restaurang.

Är åka båt meningen med livet??? Dessutom är Stockholm SVERIGES VACKRASTE STAD ifrån vattnet! Man kan inte sluta titta. Jag blir helt förälskad på nytt.

Efter middagen åkte vi nämligen in mot stan igenom Djurgårdskanalen där folk var ute och sprang/åt picknick. Och på barerna längst Strandvägen drack folk rosé och skålade medan spårvagnen åkte förbi. Stockholm i mitt hjärta<3

Brunis i sik lilla flytväst! Han är så duktig på att åka båt. Helst av allt sitter han längst fram och njuter av vinden.

Jag dör sötdöden <3 Tänk att den här flytvästen hängde i marken och släpade när vi fick honom hahaha… Och nu har han växt i den. Snart blir han ett halvår den lilla kotten.

Med oss på båten var P’s äldsta familjevän Wille Bille. Vi har firat jul ihop de senaste tre åren och jag bodde med honom sist jag åkte till Way Out West. Han bor alltså i Göteborg till vardags, så vi ville visa honom Stockholm By The Ocean eftersom att göteborgare insisterar på att deras skärgård är bättre… Hmm finns både för och nackdelar men han blev helt klart såld.

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman (ifrån favvoserien Störst Av Allt på Netflix) hade en spelning på Grönalund som vi ville lyssna på.

AAAAH GRÖNAN ÄR SÅ FINT<3 Och herregud vad mycket människor det var där!!! Hela ön studsade upp och ner i princip hahaha… Men det är dom så sjukt värda! Benjamin måste ju vara Sveriges största pop-artist just nu?

Det var en så himla himla fin och härlig kväll i alla fall. När vi åkte ut vid 18 satt jag liksom i linneskjorta på bryggan när vi kom fram till Fjäderholmarna.

Sedan åkte vi hem och drack te och åt Magnum alla tre <3 Vilken kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi