Festoutfit och kväll i Göteborg

Inlägget innehåller adlinks.

Beige kavaj // Spetslinne (har i alla färger och använder jämt) // Skinnbyxor 2nd Day // Beige klackar

Såhär kan en se ut inför utgång med tjejerna! Jag är ju inte den som kör varken kortklänning eller visar mycket hud haha. En redig V-ringning om jag har kavaj över – annars kan de va!! Och förlåt men finns det någon bättre uppfinning än taxklacken? Så elegant och trevlig. Jag är så ORIMLIGT avundsjuk på Vickan och hennes konst hemma. För att inte tala om både Hermes kuddarna och filten. Hejdå!!!


Såhär såg jag i alla fall ut innan några tjejer kom hem till Vickan på fördrink. Vi skulle nämligen få våra bröllopsinbjudningar till deras bröllop i Marbella i september <3 Alltså jag dööör av längtan!!!!! Det är en väldigt speciell känsla när ens närmsta vänner gifter sig. Låt tiden gå fort nu!


Sen bar det av till Mickans ”Dirty Thirty” i hennes lägenhet (2 die 4) där vi dansade till arabisk musik och hård techno fram tills 01 då vi intog vårt drinkbord på Push. Like old times. Push är inte riktigt detsamma som för 4år sedan när jag bodde där, men herregud vad kul jag har där prick varje gång <3 Samlat tjejgäng är ju livet! I lördags för första gången på evigheter som jag drack både bubbel, drinkar och shots efter kl 02. Bra beslut Ellinor!!!


Eh aaah det här är den enda bilden jag fick till ifrån utgången? Vid 03 lämnade vi bordet och gick till Bakfickan där jag tackade för mig! Jag hade som vanligt pissont i magen vilket helt tog över det roliga. Jag blir helt galen!! Är det inte huvudet så är det magen. Jag somnade i alla fall på Vickans soffa vid 04 efter en nattmacka. Och magontet kanske var Guds sätt att säga att det var dags för mig att gå hem. För någon timme senare ringde alarmet.

Puuuuh jag skojar inte när jag säger att jag sov 19 timmar igår (söndags) hahaha. Tack Mickan för årets tjejfest som vanligt!! Sveriges i särklass snyggaste och klokaste 30 åring! Hurra hurra hurra!!

    1. Omg jaaaa det är liiivet. Ifrån Safira. det pyyyttelilla (vet inte ens om man ser det?) är ifrån Efva Attling

    1. Omg jaaaa det är liiivet. Ifrån Safira. det pyyyttelilla (vet inte ens om man ser det?) är ifrån Efva Attling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi