Första dejten sen i vintras, Bruno är klippt & ny tavla

Skjorta i kashmir – Soft Goat X Michaela Forni. Vita kortbyxor Arket.

Attackpussar ifrån Bruno

Halsband lås Safira // Liten diamant Efva Attling // Stor ring na-kd //

Fick en utskällning av den här surpuppan för att han inte fick bita på min mobil eller hänga på heltäckningsmattan…

Sneak peak på den nya tavlan i gästrummet…

Idag har jag sett ut såhär. Jag skulle spela in ett samarbete och städa i gästrummen efter att min syster bodde över i helgen och tog hand om Bruno när vi var bortresta.

Hallå… Vi har klippt Bruno!!! Eller ja trimmat honom och jag säger bara: omg…. Han är en helt annan hund. Jag la medvetet in bilder på honom här idag så blir det dom sista bilderna ni ser på honom i lång päls. Jag tycker att det var finare, men det är ju jobbigt för honom när det blir varmt och det fastnar mycket skit. Hans päls förändrades helt och nu ser han ut som en pudel, helt korthårig och krullig hahaha. Och ansiktet blev väldigt ”lammigt”, som Bambi. Äsch det växer ut snart! Ni får se bilder imorgon för nu är vi påväg in till stan för att lämna av honom till en kompis. Jag och P ska ha vår första dejtnight sen vi fick honom för 4 månader sen. Blir bion Rocketman som Amex bjöd in till. Hörs imorgon!

  1. Haha, om du någon gång är intresserad av att sälja halsbandet med låset är jag såååå intresserad!! Hann aldrig köpa det och jag är BESATT, så vacker!
    Och, älskar din blogg!!❤️

  2. Haha, om du någon gång är intresserad av att sälja halsbandet med låset är jag såååå intresserad!! Hann aldrig köpa det och jag är BESATT, så vacker!
    Och, älskar din blogg!!❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi