Globala nätverket HER – halvdag om hållbarhet

Kashmirset ifrån Davida X Sara Biderman

Godmorgon gänget! Hoppas allt är bra med er. Imorse vaknade jag upp efter världens bästa date med min älskling. Herregud det är alldeles för sällan vi umgås bara han och jag. Det är så underskattat med kvalitetstid. Rocketman med Elton John var helt klart sevärd, speciellt om ni gillar musikaler. Våra vänner Mikaela och Kristoffer gick av en slump också på samma bio så vi tog ett glas med dem efteråt. Klicka här för att komma till mitt blogginlägg om deras bröllop förra sommaren. Vi hade det så trevligt så vi bestämde att vi ska åka ut med vår båt ikväll och äta middag i skärgården.

Imorse vaknade jag upp bredvid en gosig liten valp innan jag hällde i mig både kaffe och mina morgontabletter. Nu sitter jag på Fotografiska Museet med det globala nätverket HER som jag tror att några av er känner till. Vi har pratat om dem i Embrace Her och nu blev jag inbjuden. Så kul! Kvinnligt nätverk är det BÄSTA <3 Man får så mycket inspiration, pepp och smarta inputs. Idag är vi ett gäng kvinnor inom media/kommunikation/PR som ses för att prata hållbarhet. Spännande… Hörs sen! XX

Fun fact: Jag tycker själv att jag är såååå himlaaaa rolig som skriver ett ”karriärinlägg” med bilder på mig själv iklädd mjukiskläder haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi