Då var bygget vid poolen igång

INSPIRATIONSBILDER FÖR BYGGET AV EN PERGOLA VID POOLEN:

Jaha och där var bygget av pergolan igång!!! Vi har ju fyra delar runt poolen och baksidan där man kan vara. Matplatsen, loungehörnan, uteduschen vid berget samt uteköket. Och nu är det alltså loungehörnan som ska få sig ett lyft. Det ska bli en varmare känsla med ljusslingor, klättrande växter och skugga att gömma sig i när solen står som högst.

Byggkillarna är här nu och gör en mur mellan oss och grannarna, så tanken var att dem skulle få göra detta också. Men i sista sekund sa P att han ville testa själv. Så vid lunch drog han igång och vid 18 var han färdig!!! Nu ska det bara spacklas, målas och spikas upp småsaker. Han är så händig min kille <3

Herregud vad jag har längtat efter den här dagen!!! Det var en av dom första sakerna jag sa att jag ville göra på ”innergården” eller ”baksidan” (vet fortfarande inte vad jag ska kalla det). Ni ska få se bilder när det är klart, men just nu är det för mörkt för att fota. PUSS

  1. Hej. Tack för inspirerande bilder! Jag är intresserad av er pergola med väv. Vad kommer tyget ifrån och har ni byggt stommen själv? När det regnar, kommer vattnet igenom? Mvh Anna

    1. Vi valde tillslut bort tyg över pergolan och körde enbart ribbor 🙂 <3 Dessa bilderna är inte ifrån vårt hus 🙂 KRAM <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi