Detta är ett MÅSTE när man grillar

Tröja Soft Goat X Forni.

Go å glad tjej som äter gotte och luktar på de planterade örterna.

Fördrink med tilltugg.

”Ofta!!” Tänker ni när ni ser min GT med grape. Eller ännnnnte. Kommer ni ihåg när man alltid sa så ”OFTA” haha. Jag ska börja göra det igen.

Rotfrukter i ugn och bönor med smör som tillbehör till huvudrätten.

Biff med kantarellsås. Förlåt men det godaste jag vet I HELA VÄRLDEN att grilla är majskolvar (heter det på riktigt så och inte majskorvar?).

Efterrätten glömde jag att fota men det blev en rabarberpaj med färska jordgubbar och hallon ifrån Hallongården. Nom nom nom nom. Trerätters varje dag härnere i Skåne. Man tackar jaaaaa!!!!

Lämna ett svar till Johanna Niclasson Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi