Swappie – köp en begagnad iPhone och spara tusenlappar

I samarbete med Swappie – världens bästa företag!

För några veckor sedan fick jag upp en reklam i mitt Instagramflöde som fick mig att TAPPA HAKAN. Nämligen företaget Swappie som säljer begagnade iPhones till sinnessjukt låga priser. Man sparar alltså inte någon hundring – utan tusentals och återigen tusentals kronor!!

Så jag skrev faktiskt till dem direkt (så då förstår ni ju hur mycket jag älskar dem) och bönade och bad om att vi skulle arbeta ihop – och hör och häpna! Det ville dem. Jag är så himla glad för det <3 För nu ska ni få höra!

KÖPA BEGAGNAT TIDIGARE HAR VARIT FÖR RISKY

Jag personligen har tänkt köpa en begagnad iPhone flera gånger, men jag har aldrig gjort det. Helt enkelt för att det har känts för risky. Man vet inte ifall telefonen är stulen, ifall den faktiskt funkar, om den är låst och ifall personen jag möter upp kanske är kriminell (har på riktigt hänt att vänner till mig har blivit rånade när dem ska sälja/köpa en ny telefon begagnat).

HUR GÅR DET TILL? 
Företaget Swappie har känt likadant som mig och började därför köpa upp begagnade företagstelefoner. Dvs typ 30 anställda som får telefoner via jobbet, sedan kanske alla ska få nya iPhones och då ligger de där gamla bara och skrotar…

HUR KAN TELEFONERNA VARA SÅ BILLIGA?
Det är därför man kan köpa telefonerna så många _tusentals_ kronor billigare. Detta är inget lurendrejeri – utan på riktigt. Sen Swappie startade för två år sedan har dom växt så sinnessjukt mycket.

ÄR DET SÄKERT?
Över 10 000 personer har redan köpt telefoner ifrån dom, och nu när även jag har testat så FÖRSTÅR JAG INTE varför man skulle köpa en splitterny. Alltså jag FÖRSTÅR INTE. Telefonerna köps alltså in ifrån företag (privatpersoner kan också sälja telefoner till dem) och efter det kollas allt igenom noggrant.

Om det mot all förmodan skulle vara något fel på telefonen har du som köpare 12månaders gratis garanti. Och du har 14 dagar på dig att skicka tillbaka telefonen om det inte känns bra.

LEVERANS PÅ 1 DAG…
Så igår beställde jag alltså hem en iPhone 8 + och idag kom den på posten!! Man älskar ju när det går undan!! På hemsidan stod det leveranstid mellan 1-3 dagar så jag blev glatt överraskad!

OLIKA SKICK = OLIKA PRISER
Det bästa då! Hos Swappie kan inte bara välja vilken färg/vilket minne/vilken modell på iPhone (dem har alla sorter). Utan du kan också välja vilket skick du vill köpa!! Tex kanske du ska köpa en telefon till ditt barn/vill ha en oömtålig mobil enbart när du är i stallet eller vad som helst. Då kan du köpa en iPhone med slitna kanter tex – och på så sätt kommer ner ytterligare i pris!!

Jag beställde ifrån det näst bästa skicket, det vill säga: mycket bra skick. Och då såg telefonen SPLITTERNY UT!

Man får hem sin iPhone i en box som ser ut precis som i butiken…

Samt en laddningssladd + öppnare för simkortsluckan.

DESSA SKICK KAN MAN VÄLJA PÅ: 

1. Nyskick
2. Mycket bra skick (valde alltså denna och min mobil såg splitterny ut)
3. Bra skick 
4. Okej skick 
5. Slitet skick 

ALLTID UTBYTTA SKÄRMAR OCH NYSERVADE

När Swappie får in sina telefoner så skickas dem direkt till iPhonespecialister som reparerar både fram och bakskärm (man får de bästa på marknaden så inget B alls) samt serverar dem.

Jag blir så himla himla glad över att det ploppar upp såhär genialiska företag. Detta är inte bara bra för plånboken utan också för miljön såklart.

Min iPhone jag köpte för 4 månader sen kostade 18 000kr. Förstår ni hur sjukt det är? Och en EXAKT likadan telefon (samma storlek/minne) kostar 14 000kr hos Swappie just nu. Dom har huuuur många telefoner inne som helst. Så ska du köpa en ”ny” iPhone kan jag VAAAARMT rekommendera Swappie.

Även fast jag inte ser allt för glad ut här så är jag så extremt glad över detta samarbetet. Det känns så 100% mig, 100% rätt i tiden oh 100% bra i magen. Jag hoppas att ni känner detsamma <3 Och jag hoppas att ni är ärliga med mig ifall ett samarbete inte skulle kännas okej?


Vill du komma till Swappies hemsida för att läsa mer eller se priser? Klicka då här. 

Vill du läsa om vanliga frågor dem får, klicka här så kommer ni till deras Q/A. 

Och har du några frågor till mig om tjänsten utöver allt jag har skrivit här, feel free att skriva dem i kommentarsfältet.  

 1. Såå bra samarbete!! Har precis köpt en ny (gammal) telefon, men nästa gång blir det garanterat detta!!

  1. Tack tack tack <3 Jag tycker att det är grymt! <3 Jag har som sagt de "nyaste" mobilerna dem har, och det har funkat asbra! KRAM

 2. Såå bra samarbete!! Har precis köpt en ny (gammal) telefon, men nästa gång blir det garanterat detta!!

  1. Tack tack tack <3 Jag tycker att det är grymt! <3 Jag har som sagt de "nyaste" mobilerna dem har, och det har funkat asbra! KRAM

 3. Jättebra idé.Min första tanke är att de kanske missat att radera telefonnummer och vem tackar nej till ev direktnummer till nån snygging:)?!

 4. Jättebra idé.Min första tanke är att de kanske missat att radera telefonnummer och vem tackar nej till ev direktnummer till nån snygging:)?!

 5. Hur är batterikapaciteten för dessa begagnade telefoner? Av det jag läst nämns aldrig något om batteriets status.!!!

 6. Hur är batterikapaciteten för dessa begagnade telefoner? Av det jag läst nämns aldrig något om batteriets status.!!!

  1. Hej! Var det du som mailade mig (skrev här via UI)? Såhär ska det såklart inte vara!!!!! Kan koppla dig vidare till min kontaktperson om du vill?

  1. Hej! Var det du som mailade mig (skrev här via UI)? Såhär ska det såklart inte vara!!!!! Kan koppla dig vidare till min kontaktperson om du vill?

  1. Hej! Det är begagnade mobiltelefoner, och det står om dem är i ”nyskick” eller ”använda” osv :-)! Så kolla in under vilken kategori du är intresserad utav 😀

  1. Hej! Det är begagnade mobiltelefoner, och det står om dem är i ”nyskick” eller ”använda” osv :-)! Så kolla in under vilken kategori du är intresserad utav 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi