Måndagsmorgon! Dessa bilderna är ifrån gårdagens Instagramsamarbete med Safira. Jag älskar deras smycken och bär dem jääämt till vardags. Både halsbanden men också alla ringar och armband är ifrån dem. Väldigt bra priser för äkta guld och silver.

Detta är inget köpt inlägg i och med att samarbetet är på Instagram, men jag vet att ni är flera som inte vill missa min rabattkod: ellinor20 som ger 20% rabatt på hela sortimentet (förutom rea, externa varumärken och engravering kollektionen). Koden gäller tills onsdagkväll. Skynda på innan din favorit tar slut (vet att många beställer bokstavshalsbanden och att de håller på att ta slut).

Jag älskar min flätade guldring och alla silverringar med stenar på. Samt de två stora guldiga jag har på vänsterhanden.

Jag har storlek 17 eller 18 i mina ringar beroende på vilket finger jag vill ha dem på. Men tänk på att jag har något fel på mina knogar så det är mycket bredare än själva fingrarna. Så lättaste för er är att mäta ut vilken storlek ni har.

Helgen var helt magisk med bröllop i Skåne. Jag var heeeeelt död de 7h i bilen påväg hem sen. Och idag då?

Jo idag är det fixardag!!!!

– Poolen ska rengöras

– Alla inne+ uteblommor vattnas

– Jag ska klippa allt ogräs med grannens maskin som jag lånat

– Utemöbler ska packas upp och ställas fram

– Ljusslingorna ska upp i pergolan

– Nya blommor ska planeras

– Hela innergården ska borstas

Alltså tänk att jag har ett jobb som tillåter mig att lägga en hel dag på detta?! Jag älskar mitt liv och vill atm aldrig någonsin vara anställd igen!! Ååååå. Så tacksam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi