Vilse och tankspridd

7 dagar senare:

Herregud såhär blir det jämt efter bröllop. Jag blir fylld av så mycket glädje att jag dagen efter inte vet om jag vill svimma av bakfylla eller lycka. Sedan går det en dag till för jag tänker att jag vill samla mig innan jag formulerar mig i ord. Men då har jag planer hela dagen, lyssnar på tre sommarprat om allt & ingenting och slutligen somnar jag alldeles för sent för att ens komma ihåg vad jag arbetar med.

Så håller det på sådär. Men fyfan vad fint och underbart och fantastiskt och överväldigande och underbaaaaart det är när ens vänner säger JA till varandra i kyrkan!!! Jag svävar fortfarande på moln, trots att det är en vecka sedan.

Sen dess har hjärnan HELT gått in i semestermode. Det är ibland jobbigt när folk frågar vilka veckor jag är ledig, för i mitt jobb gör man ju aldrig det. Så ibland tror jag att min kropp och hjärna hjälper mig lite på traven. Huvudet är extra virrigt och borta – med flit. För att jag inte ska kunna formulera något till er. Jo… Jag tror faktiskt att det är så. Och kroppen säger nej och blir sjuk. För det är precis det som har hänt. Och då går det ju inte att varken fota, kolla IG, prata på stories eller skriva långa blogginlägg.

Idag har jag legat och latat mig vid poolen och läst dessa tre ELLE-tidningarna jag fick av min granne Gisela i middagspresent bla. Nu ska jag ta tag i mitt liv och ta upp alla sommarkläder och rensa bort det jag inte vill ha kvar. Och tvätta inför resan till Grekland om två dagar. XX mina älskade!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi