Santorini första dagen och planen för vår resa här

Äntligen framme i Grekland och Santorini!! Hela förra veckan minns jag knappt för att den var så stressig så det ska bli skönt att koppla av. Semester i mitt jobb innebär = inga samarbeten och inget prat med kunder. Samt att jag uppdaterar lite mindre. Skulle jag vilja ta rena semesterdagar hojtar jag.

Nu är vi i alla fall i Grekland då två av våra vänner gifter oss här. Jag älskar ju Grekland så sjuuuukt mycket efter mina två båtluffar runt om bland alla öar. Min kille har varit här en del också, men inte just Santorini där vi är nu. Jag tänker att ni ska få ta del av vårt schema för dagarna här.

PLANEN FÖR VÅR 1,5v I GREKLAND:

– Santorini 1-2 nätter, inte bestämt oss än. Mina och P’s första semesterdagar utomlands SJÄLVA sen Miami för två somrar sen. Välbehövligt!

– Antiparos där resten av gänget är just nu. Hänga med dem och äta luncher, göra utflykter och ha långa middagar. Längtar sönder efter riktig ”grekisk” mat! Tsatsiki, gyros på fyllan, suvlaki etc!

– Fredag= bröllopet drar igång. Kickstartar med en BURNING MAN dagsfest. Längtar ihjäl mig!!! Hahaha omg googla på hur man går klädd då. Man är i princip naken!

– Lördag = vigsel ute på en liten ö. Temat är Slim Arron. Kräks typ pga så magiskt tema!!!! Googla det med! Det är en fotograf som gör mycket fotokonst. Mycket pastell, stora hattar etc.

– Söndag = dagsfest. Eller ja vi ska ut till en helt öde strand, äta mat från foodtrucks och bara chilla.

– Måndag = vilodag.

– Tisdag = Mykonos för fest med brudparet. Vi bor ett gäng i ett story hus.

– Onsdag = äta lunch ihop och sen far vi hemåt igen.

Bor ni här så beställ den turkiska yoghurten till frukost. Jistanes så god den var!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi