Skulle inte jag skita i utomlandsresorna? Svar på fråga

Klänning By Malina // Väska Zara // Hatt Santorini (ny!)

Hej gänget! Hoppas allt är så in i helv bra med er! Med mig är det toppen. Vi lämnade Santorini tidigare idag för att ta båten över till Antiparos där alla våra vänner är. Basse och Denize gifter ju sig här i helgen, så vi är ett stoooort gäng som redan har åkt ner.

Det var en tjej som frågade varför jag är i Grekland, när jag predikar för att köra en Sverigesemester i år. Och det gör jag fortfarande! Det ena utesluter inte det andra. Såhär är det: just nu i mitt liv är det ett ”bröllopsmarathon” som pågår. Vi är i den åldern, liksom att vi om några år kommer göra ett baby-boom-race. Vi hade inte tänkt åka utomlands alls i år, det enda vi hade planerat var en bilresa genom Europa ner till Italien. Bara han och jag, då vi har drömt om det så länge.

Men sen fick vi inbjudan till tre av våra nära vänner som gifte sig utomlands. Vi tackade SJÄLVKLART ja till alla eftersom att vi har möjligheten att åka. Men i och med att vi är såna hemmajunkies så avbokade vi Italien för vår egen, men också Brunos skull. Han är trots allt en liten valp. Och detta är trots allt vår första riktiga sommar i huset, och med den nya båten. Jag har verkligen noll sug EGENTLIGEN på att upptäcka och se mer mer mer. Även fast det kanske låter astråkigt, men det står jag för hehe.

Jag vet att ni inte tror mig, men jag längtar faktiskt hem! Inte för att jag inte trivs (herregud jag är på livets resa). Utan för att jag bara ÄLSKAR Sverige och att vara hemma. Och hade det inte varit för att våra älskade kompisar säger JA till varandra, så hade vi nog blivit hemma. Med det sagt ångrar jag inte en sekund att vi är här – ni förstår. Men där är svaret på frågan. Vi åker utomlands i sommar för att vi ska på våra älskade vänners bröllop helt enkelt. De resterande veckorna spenderar vi i huset, på havet, i Göteborg och i Skåne <3 Längtar satan! Puss

  1. Vilken fin klänning och hatten är ju för tjusig! Bilsemester är trevligt.Precis,det ena utesluter ju inte det andra.

  2. ❤️❤️ Förstår precis vad du menar.
    En fråga, tar du fortfarande medicin för din adhd? Jag skulle gärna vilja veta hur det går för dig.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi