GREKLAND – BURNING MAN BRÖLLOP? DAG 1

Alla bilder i detta inlägget är fotade av Fabian Wester. Sveriges bästa fotograf. Klicka här för att komma till hans Instagram.

Äntligen tillbaka på svensk mark så att jag har internet nog att uppdatera er i all oändlighet! Det var en bristvara i Grekland nämligen haha. Men nog om det! Nu ska jag guidea er igenom den sjukaste dagsfesten jag har varit på i hela mitt liv. På riktigt och helt utan krydd. Det är den bästa festen jag varit på någonsin.

Men bara för att alla ska hänga med så åkte vi alltså ner till Grekland för att fira Basse och Denize bröllop. Det var en 3 dagars tillställning och dag 1 var alltså Burning Man dagsfesten. Detta var alltså inte själva bröllopet som några trodde hehe.

VAD ÄR BURNING MAN: 
En festival mitt ute i öknen i USA. Från början klädde man ut sig till den personen man ÖNSKADE att man var, istället för att bära den där tråkiga kontorskillen som man var hemma. På festivalen funkar INGA PENGAR utan det är byteshandel som gäller! Det finns inga VIP:areas och utan alla är ”värda lika mycket”. Festivalen finns alltså fortfarande och på plats lyssnar man på musik och testar allt annat som finns att göra på plats… OTROLIGT KUL TEMA med andra ord!!!  

BURNING MAN OUTFIT:
I princip hela min outfit kom ifrån en sida som heter Boohoo. En helt ny sida för mig som hade MASSA snyggt badmode. Här är adlinks till allt: Kroppsglittret, solglasögonen, klänningen och vingarna var därifrån! Tror min outfit totalt gick på max 500kr så otroligt prisvärt.

Två Buring Man proffs – Kajsa och Chrill. Dom har varit på riktiga Buring Man flera gånger. 

Det sköna med Burning Man är ju att man får klä sig prick hur man vill, så jag blev en vit fjäril. Men vanligtvis bär väl de flesta mer svart och porrigt. Men det är ju som bekant inte min grej… Om ni ska på festival eller dylikt, kolla in Amazon, Ebay, Alibaba, Wish etc då de flesta köpte sina outfits där!

Ser ni mig…? 

Alla fixade sig var för sig och sedan möttes vi upp i Antiparos hamn där bussar hämtade oss och körde oss till Beach House. När Basse och Denize släppte temat i höstas tror jag de flesta av oss fick en chock. Inget typiskt tema på ett bröllop, och vad tusan skulle man ha på sig?!

Men sedan blev man så satans peppad!!! Vi alla har nog räknat ner dagarna inför den här dagen… För det gick verkligen att TA PÅ STÄMNINGEN. Så pirriga, förväntansfulla och glada… Herregud. 

Bästa Basse och Denize hade abonnerat hela beachcluben så det var bara vi där. När ägaren till klubben såg alla trilla in höll han på att falla av pinnen. Hahaha han hade aldrig sett något liknande. Och inte jag heller för den delen!! Det var såååå många gånger under dagen jag nöp mig själv i armen och undrade om det var på riktigt? 

Ebba, Julia och jag

Verkligen alla hade gått all in och det var så himla kul att se. I och med att det ändå är ett väldigt blottande tema, att alla var så peppade och att det var första dagen så skapades en helt fantastisk gemenskap. Precis som på själva festivalen kan jag tänka mig! Ingens liv därhemma spelade någon roll, allas titlar var utsuddade och vi var ETT.

Viktor, Henrietta och Toast Madamen Fanny. Hon gick som ni ser ALL IN BURNING MAN! Bara Fanny som kan äga sönder den där outfiten. Alltså alla var så snygga?!?!!

Ganska exakt när man hade hunnit hälsa på alla så anlände brudparet på en ribb. Här rös jag så mycket att jag nästan fick huvudvärk. Grät en tår gjorde jag också. Tänk att dem hade skapat den här festen och att vi var där för att fira deras giftermål?!

Men utöver att bli lipig så skrek jag och hurrade högt! Liksom alla andra. I vitt ser ni brudgummens mamma. Ingen tråkiiiiig donna det äääännnteeee!!!!! Så jävla snygg. Hoppas jag blir lika cool som henne när jag blir stor.

Så mycket kärlek till dessa två!!!!!!!!! <3 Let’s just say att deras superentré var en stämningshöjare. Efter detta drog festen igång på riktigt…

Ni kan ju fråga Storken om hur bra musik och hur roligt vi hade det hahaha…

Det kom självklart ut tequilashots till alla (!) och innan lunchen var det dags för en lek. Alla killars namn och alla tjejers namn låg i varsinna hattar. Sedan skulle man plocka en lapp med det motsatta könet, leta rätt på personen, ta en bild och lägga upp på sociala medier. Gjorde man det inte fick man ett straff.

Bebbe

Ett bra och lättsamt sätt att prata med nya ansikten tyckte jag. Det där med att man skulle ta en bild ihop och lägga upp gjorde ju att man verkligen började prata med varandra, utan att det blev stelt. Tyvärr är det lätt att styra upp stela mingellekar tycker jag – men denna fick 10 poäng!

Efter lunchen kom Basse och hans storebror David in med rökbomber och mer tequilashots. Det var en svensk DJ på plats, men vår kompis Krille har precis börjat DJa, så han hoppade in efter ett tag med gamla klassiker som gick att sjunga med till. Och OMG säger jag bara…

Lurken, Viktor och Kristoffer AKA Sveriges nya superDJ. 

Jag dansade konstant i 4h efter det. Allt som allt tror jag festen höll på mellan 13-21 på beachcluben. INGEN ville gå hem. Först tror jag att festen skulle vara slut vid 18, men ägaren själv bad oss stanna för det var den festaste festen han någonsin sett hahaha… Och SJÄLVKLART ville vi stanna!

DEN BÄSTA DAGSFESTEN JAG HAR VARIT PÅ I HELA MITT LIV!!!!!!!!!!!!! 

Jag tycker inte att man ska vara rädd för att ha en dagsfest dagen innan sitt bröllop. Vi var ett gäng tärnor/marskalkar + partners som gick ut och kom hem vid 02 också haha!! Men trots att man vaknade med lite huvudvärk så löste resorb och allt adrenalin resten. Det krävs lite fler mellis under dagen och en cocktail extra så är man igång igen.

Det här bröllopet visade verkligen att man kan och att man SKA göra PRECIS HUR MAN VILL på sitt bröllop. Och jag är så extremt tacksam över att jag har fått uppleva allt det här.

Snart kommer dag 2 och vigseln upp på bloggen och det var verkligen det VACKRASTE jag någonsin har sett!!!!!!!!!!!!! Så det vill ni INTE missa. Speciellt inte om ni ska gifta er de närmsta åren. Där finns det en massa inspiration att plocka. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi