En av våra bästa dejter


Happy Måndag på er! Hoppas ni hade en magisk helg. Igår (söndags) så låg vi i soffan i princip hela dagen och myste framför serier och pussades med Bruno. Man vill ju faktiskt inte göra något annat när det regnar ute! 
Klänning ifrån ByMalina

Ibland får min kille till det med våra dejter ändå måste jag säga! Egentligen ville han att vi skulle äta på vårt hotell. Dom hade en superfin restaurang… Men jag ville ändå att vi skulle åka till Thira så han fick se ”stan” och det alla ”snackar om” och fotograferar när man är där. Och jag är glad att han lyssnade! 
Han i alla fall bord på restaurangen Idol. Den var superbra med utsikten och allt, men för vilken mat man fick så vart det inte direkt prisvärt. P’s mat var supergod men inte min haha!! Typiskt. Men drinkarna va goa!

Så är ni i Santorini (Thira) så gå ut på stan runt 18 och välj en restaurang ni faller för på plats. Det finns massa bra ställen, och det behöver inte vara superdyrt. När jag båtluffade kostade vår middag typ 500kr per person? Nu kostade den bra mycket mer heeeheee men det gör inget.

Utsikten är ju… Allt. Dock ”tröttnar” man på den efter typ 3 dagar (tyvärr). Så jag skulle inte boka en längre resa än så… Det finns inte så mycket att göra som är nice förutom att hänga på sitt hotell och kolla på utsikten.

Aperol Spritz är ju vid det här laget som ni vet – en av mina favoritdrinkar. Men här hemma i Sverige dricker jag 9 av 10 gånger alkoholfritt nu. Det GÅR INTE att hålla på och dricka varje dag som man gör utomlands. Ska ta med mina alkoholfria bubbelflaskor och vin ner till Skåne också så jag har där. Mina favoriter är ifrån Jacobs Creek ifall någon undrar.

Efter dejten tog vi en glass på stan. Jag valde mörk choklad och det var sååå gott. Haha tycker det ser ut som att P äter upp hela färjan här. Älskar denna bilden just därför. Inte han dock…

Och precis innan det blev mörkt fick vi den bästa platsen på den bästa baren jag besökt. Har dock ej namnet! Men drinkarna var… Amazing!! Vi drack drinkar till seeent och sedan tog vi armkrok hem.

… På tal om middag så ska vi faktiskt in till några kompisar vid Stureplan som precis har renoverat färdigt sin nya lägenhet. Så det blir en inflyttningsmiddag! Tjoho. Hörs imorgon babes! Puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi