Vigseln i Grekland – på en öde ö

Dags för det sista inlägget om bröllopet i Grekland – vigseln! Håll i er säger jag bara! 

På morgonen vaknade alla marskalkar och tärnor (plus respektive dvs jag!) upp och var rätt bakis efter Burning Man dagsfesten dagen innan. Men som tur var slutade den vid 21 så man fick någorlunda med sömn. Varje morgon i huset blev vi serverade frukost av en italiensk restaurang, och sedan kom det städerskor som röjde undan. Lyx <3 Basse och Denize tänkte verkligen på ALLT under resan.

Såhär glada var killarna när dom var påväg mot båten och vigseln! P springer där längst bak haha <3 

Vigseln började vid 18, så vi gäster skulle inte samlas först klockan 17 i hamnen. Så medan bruden och tärnorna fixade sig i vårt hus så sprang och jag en killkompis ner till stranden och låg där i ett par timmar och tog en lunch på stan. Skönt att inte stressa!

Alla fina bilderna är tagna av Fabian Wester.

Denize var så himla himla fin <3 Och tärnorna ska vi inte ens prata om<3

Just den här dagen var väldigt blåsig, så istället för en liten båt fick vi alla (tror vi var ca 110 pers) hoppa på båtfärjan som de hade abonnerat. På båten var det sååå bra stämning och alla var så sjukt fina. Temat var Slim Arron (dvs pastelliga färgglada outfits). Och sedan fanns det en DJ och drinkar <3

Ingen visste vart vi skulle men helt plötsligt…

Foto: Henrietta Fromholtz

…Såg vi en liten liten liten liten alltså PYTTELITEN öde ö med en minimini kyrka på. Och där la båten till. Det var så vackert att det gjorde ont i huden på armarna för att jag rös så mycket!

Vi hade det föööör bra! Alla fick varsina vita paraplyer och solfjädrar som man kunde vifta med ifall det blev för varmt. Men i och med att det blåste så behövdes dem inte. Men det är ett tips till alla er brudar som ska gifta er! Ge gästerna något att svalka sig med!Sen kom marskalkarna med en båt med en James Bond låt spelandes högt! Hahaha love them! Och kort därpå kom Denize med tärnorna i en annan båt. Jag hade sett fram emot att se hennes klänning såå länge (älskar Denize smak) och den var sååååå fin.

Sedan var det vigsel som höll på i ca 20min. När dem hade blivit man och fru så poppades det konfettibomber och alla jublade! Äntligen var dem gifta! Från och med nu: Sebastian och Denize Da Silva!! Vilket j*vla håll käften namn! Jag är inte bara avundsjuk på deras bröllop, brölloptema och vigsel… Utan även deras efternamn! Så himla fint <3

Tänk att jag har stått där och få bevittna detta bröllopet? Jag kan verkligen inte fatta det? Ser ni mig på bilden förresten? Som den influencers man är…

Sen hoppade alla på båten igen förutom brudparet som tog en egen båt och fick en stund för sig själva <3 Den tog ca 20 min till hamnen och sedan väntade en buss som tog 10 min till bröllopsmiddagen. Den hölls på en öde beachclub på en strand.


Foto: Henrietta. Fina Joel var danssugen!

Men innan vi kom dit dansade vi för kärlekens skull!

Jag bar en klänning ifrån ByMalina, gula örhängen ifrån H&M och hatt ifrån Mango. P bar en dubbelknäppt linnekostym ifrån Ernesto Moretta, vilket alla andra marskalkar och flera av också gjorde.

Hej alla färgglada tjejer!

Jag har i princip inga bilder ifrån middagen, jag antar att jag hade för kul hahaha. Den här bilden togs efter middagen och alla tal. Själva middagen var sharing is caring med olika pastarätter etc. Sedan gjorde vi den grekiska traditionen och kastade porslin framför brudparet. Varför gör man inte det på alla fester? Kastar porslin? Det var ju askul. Kvällen avslutades med att alla stod på baren och det smällde fyrverkerier överallt <3

TACK IGEN BASSE OCH DENIZE FÖR DET HÄR FANTASTISKA BRÖLLOPET <3 OCH STORT GRATTIS IGEN! Och till er läsare som vill läsa resten av inläggen ifrån bröllopet, så klickar ni på fliken ”Grekland Bröllop” här på bloggen. 

  1. Wow måste man säga! Den lilla kyrkan var ju jättefin men tycks sakna tak? Jo man får ju spana lite på bilden så hittar man ju dig.

  2. Vilket DRÖMbröllop….
    vill också ha ett sånt himla underbart, romantiskt, häftigt, (ja jag saknar ord 😂) bröllop i framtiden😍 vilken wow-känsla!!

    1. Ja helt sinnessjukt!!!! Jag med!!! Verkligen W-O-W!!! Håll käften! Håll i hatten! Osv!!!! Hahaha!!! PUSS bästa du

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi