Nu är det bröllopsdags!

Bikini Cubus / Sarong H&M / Glasögon Boohoo

Hej mina vänner! Det är full ös här nere i Palma just nu i och med bröllopet. Det är svårt att få till bilder på outfits etc eftersom att schemat alltid är pressat på såna här resor. De gemensamma aktiviteterna överlappar varandra, så att det är inte riktigt läge för fotograferingar… Tycker min kille i alla fall. Jag tycker att det är helt rimligt!

Nåväl. Sedan vi kom har vi varit på två beachclubs, käkat tre goda middagar och nu är det bara 45min kvar tills vi blir upphämtade och körda till bröllopet. Jag börjar (som vanligt) bli väldigt väldigt nervös. Det är ju så mycket anspänningar och att allt ska bli som brudparet har tänkt. Destinationen ligger uppe i bergen, så det ska bli spännande att se! Hörs snart igen mina vänner. Hoppas ni har en magisk semester. Puss!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi