Tillbaka i Sverige – packar om väskanKlänning ByMalina // Hatt Tradera // Solglasögon Celine

Hej gänget! Nu är jag hemma i Stockholm igen efter ett magiskt bröllop i Palma! Jag har sååå mycket fina bilder att visa er… Men först behöver jag packa om resväskan och hänga upp tvätt i tvättstugan. För imorgon bilar vi ner till Skåne! Jihaa! Ni vet ju hur mycket jag älskar Skåne. Denna gången blir vi nere ett par dagar, och jag tar med mig både dator och kamera för att kunna lägga upp allt ifrån resan… Men också fota content ifrån landet. Vad tror ni om det? Jag tror att det blir grymt!

Alarmet ringer imorgon vid 06, så nu ska jag ta tag i allt som behövs göras innan dess. Puss och kram mina fina!

Så länge får ni en sneak peak på bilderna ifrån bröllopet.. Detta vill ni inte missa kan jag lova:

  1. Det låter spännande med bilder från landet.Avstickare längs med färdvägen förgyller resan.Polkagrisar i Gränna kanske eller världens minsta museum i Tomelilla:)
    Bilder från bröllopet vill vi inte missa!
    Trevlig resa till världens bästa Skåne!
    #patriot

  2. Ääää ä ää ä ä älskar att följa din blogg + insta. Alltid så bra material och den här typen av inlägg får mig att bli så taggad att se resten av alla bilder du kommer lägga!!

  3. Hej, jag funderar över vad du har för inställning över hur du förhåller dig till dina problem med magen under resor och festligheter. Du kanske hellre svarar på detta på instagram där du pratat om det nyss, men är bara så nyfiken. Jag själv har problem med att våga och tackar ofta nej till saker som detta. Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi