Min outfit på bröllopet

Inlägget innehåller adlinks.

Volangklänning nu på rea! 250kr // Taxklackar Mango // Stråväska prisvärd!

Såhär gick jag klädd på bröllopet i Palma! Bilderna gör inte klänningen rättvisa alls… Den är lite mer beige i färgen och blommorna är mer puderrosa. Men min kille ville absolut inte lägga någon tid på foto mitt i fördrinken (förståeligt) så this is what I got!

Nu är iallafall klänningen på REA för ca 250kr, men jag tycker lätt att den är värd 1000kr. Så sjukt användbar, tidlös och sitter perfekt!

Jag använder sällan kortklänningar, men oavsett dresskode tycker jag nästan att man alltid ska försöka ha något knälångt på bröllop. Av någon anledning tycker jag att det ser mest uppklätt ut! 

Klänningen har resår i midjan vilket var en dröm för mig med magproblem och sedan flängde den så fint när man gick. Klackarna är världens skönaste och köpta i våras. Färgklick why not! Dessutom tycker jag att den här populära stråväskan är sjukt bra för just utomlandsbröllop… Något väldigt otippat är att jag alltid får mycket komplimanger av killar för den haha?!

Som detaljer hade jag pärlörhängen och dubbla pärlhårspännen som höll bak luggen. Detaljer gör faktiskt väldigt mycket! Båda köpta hos H&M.

Vad tycker ni? Gillade ni den här outfiten? Hoppas ni tycker om att jag riskerar mitt förhållande för att kunna lägga upp outfitbilder oftare till er! Hahaha… Not even kidding :’-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi