Palma bröllop – vigseln och middagen

Håll i hatten! För här kommer det en bildbomb ifrån bröllopet i Palma när Philip och Evelyn sa ja till varandra! Bakgrundsinfo: Philip är dagisvän ifrån Linköping till min P så det är så vi känner dem.

Lotten, Julia och Cicci matchade i ljusblått

Vi började med en busstur på en halvtimme upp till citrongården Son Berga, som ligger uppe i bergen. Det var förtrollande vackert! Men jag var (som vanligt) lite halvyr efter bussturen, så jag glömde helt att fota fördrinken bland äppelträden. Det serverades champagne och lemonad gjord på gårdens egna citroner. Magnifikt!


Julia var (som alltid) vackrare än de vackraste sagoprinsessor <3

Vi blev ledda ifrån fördrinken till vigselplatsen på andra sidan gården. Där slog vi oss ner bland de stora rosa träden, välklippta buskarna och de gamla fina stenplattorna.

Nervositeten hängde i luften innan brudparet kom in.


Tärnorna matchade så fint i lavendellila, Evelyn bar en MAGISKT fin klänning ifrån Ida Sjöstedt (tror jag?) som jag dog för! Och grabbarna matchade i ljusbeige linne.

Denna bilden togs precis innan paret sa JA till varandra och en musiker sjöng så fint att jag rös hela vägen upp i hårbotten.

Trots solglasögonen kunde jag skymta tårarna längst Carros kinder <3

Sedan gick vi i samlad trupp till innegården där bruden och brudgummen kramade oss alla välkomna! Skål skål skål fina Philip (har nog aldrig sagt hans namn innan, utan han kallas för Ecke, så jag kommer skriva det hädanefter).

Sanslöst vackert. Sanslöst. När jag är runt 40-50 vill jag verkligen äga en gård likt denna.

Gården Son Berga har (tror jag) en Michelinstjärna, så apptitretarna som bjöds på var… Nej jag finner inga ord… HELT OUTSTANDING BRA!! Friterade räkor med parmesan, råbiff, tonfisktartar, risotto och ett gäng ostar och andra tilltugg…

Efter någon timme plingade toast mastern Johan i sitt Bellini-glas och sa att det var dags att röra sig in till middagsborden.

… MEN NYP MIG I ARMEN! Det kändes som att vi var med i en film. Nej nej nej nej jag kan fortfarande inte förstå att jag har fått uppleva detta?

Vi slog oss ner…

Och plötsligt gjorde brudparet entré! Här ser ni en bättre bild på Evelyns klänning… Oh lord. Små handsydda blommor all over. En klassisk och feminin modell men med en kaxigt romantisk touch! Me likeee. Ser ni hur fina dom är?!


Som sagt, maten och servicen var helt sanslös kvällen igenom. Personalen hade stenkoll på vad som gjorde! Och när man är ett så stort sällskap som man är under ett bröllop, så sker det sällan. Det är svårt att få till allt 100%. Men hatten av för Son Berga måste jag säga.

Till förrätt blev det en rödbets gazpacho med hummer. Alla rätter, viner och tilltugg får 5/5 poäng av mig!!

Kvällens första talare var Evelyns far, vilket var väldigt väldigt fint. Får en tår i ögat när jag tänker på det. Tal är det bästa jag vet!!! För man lär känna en sida av brudparet som man inte visste sen tidigare.

Jag fick sitta bredvid inga mindre än… Toast Master paret Henrietta och Johan! Vilket hästjobb dom gjorde. Jag är såå imponerad utav deras jobb. Kan man boka er inför mitt och P’s framtida bröllop redan nu hehe?

Maten och talen avlöste varandra. Skratten och tårarna likaså. Och himlen skiftade färg från blå till rosa.

<3 <3

Efter 3,5 timme hade vi alla fått i oss några enheter, och plötsligt var det dags för Hästens skål (heter det ens så?)

Därefter förklarade Henrietta och Johan att BRÖLLOPSFESTEN OFFICIELLT KUNDE BÖRJA!

Det skålade jag, Justus och bästis Carro för! Klackarna i taket!!


Jag har en drös bilder ifrån dansgolvet men som jag inte kommer att dela med mig utav hahaha… Dom bilderna får brudparet som ett minne.

Vid 04 (tror jag?) att bussarna gick in mot stan igen och då hade jag hunnit få i mig vickning i form av pizza och mini hamburgare. Det är helt sjukt hur man ens kan få i sig mer mat när man bara har suttit ner och ätit i flera timmar…

Tack Ecke och Evelyn för att jag fick vara med och fira den här stora dagen tillsammans med er! Må ni leva lyckliga i alla era dagar! Hipp hipp, hurra hurra hurra!!

  1. Det var verkligen fina bilder och fina arrangemang.De rosalilla tärnorna var väldigt tjusiga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi