Skåneoutfit och viktuppgång i sommar

Klänning Zara

Hej mina fina! Jag är ju nere i Skåne just nu, och idag har jag passat på att jobba lite. Blev så sjukt arg på mig själv, för mitt i solandet, poddlyssnandet och kortspelandet så fick jag för mig att göra en to-do-list. Vilken frisk människa gör ens det när man preciiiiiis har varvat ner lite? Plötsligt satt jag ju där med 1000 saker att göra och hjärtat i halsgropen. Listan blev så lång att resten av dagens planer försköts…

Och mitt i stressen och kaoset så får jag för mig att väga mig. Jag som aldrig har ägt en våg och när jag väger mig hos läkaren varannan månad så tittar jag i princip alltid bort. Ibland försäger sig min läkare men det är liksom skitsamma. Jag skiter ju egentligen i vikt men när jag var sådär ur balans och superstressad, och såg att vågen visade 5kg plus sedan i början av sommaren så kom lite hjärnspöken tillbaka. MEN! När efteråt när jag stod i duschen gav jag mig själv en virtuell örfil så nu har jag lagt det bakom mig. Och dessutom ska jag äta extra mycket götta ikväll bara för att! Livet och sommaren är till för njutning.

Dagens lärdom blev: skit i vågen, stå fast vid att aldrig köpa en och kom ihåg att siffrorna spelar prick NOLL betydelse.

Nu sitter jag i bilen påväg till våra vänner Jonna och Anders som bor här nere. Vi ska laga paella, hundgosa och bebismysa! PUSS!!!

  1. Jag kände hur jag lite tappade andan och hjärtat hoppade till över din tjusiga skåneoutfit! Du är finare än ett blommande skånskt rapsfält i juni;)!
    Härlig bil du åker omkring i och det är verkligen läge för cabriolet nedfälld.
    Man blir lika glad varje gång man kikar in hos dig! Bruno gillar nog också Skåne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi