Mest omtalade i Sverige inom skönhet just nu…

I samarbete med Goodiebox.

Titta vad jag hämtade in ifrån brevlådan igår! Finally!! Min Goodiebox! Skönhetsboxen som fullständigt har exploderat i Europa de senaste åren med 80 000+ prenumeranter. Dom lanserade i Sverige förra månaden, men då fick jag inte tag i en box för de sålde slut direkt för att de var så hypat.

PRIS? 
Goodieboxarna är kända för att vara prisvärda (kostar 199kr/mån men värdet av produkterna låg denna månaden på närmre 1000kr!!).

ANPASSAD FÖR KVINNOR 25+ÅR:
Dessutom är den främsta målgruppen 25+år och är därför anpassad därefter. Jag själv har testat flera olika prenumerationsboxar tidigare, både med skönhet/smink/mat. Men jag har helt ärligt tyckt att de flesta produkterna är skräp… Massa småplock ifrån konstiga varumärken, i neonfärger som jag aldrig kommer att använda ändå. Det har alltid slutat med att jag ger bort boxen till kusinbarn etc som har hälsat på hemma hos oss.

Nåja, ska vi kika på vad min Goodiebox för juli månad innehöll nu då..?


PRODUKT NUMMER ETT:
Athena Eyeshadow Collection 9st färger.

Alltså omg livets finaste ögonskuggspalett (värde 454kr). För oss som inte är superbra på smink så var denna lättarbetad och funkar för både ögon och som rouge. Jag älskar att den skiftar mellan matt & skimrigt. Rosa och aprikos. Ljust och mörkt.

Som ni vet använder jag bara varma toner i mitt ansikte, för det får mig att se lite mjukare/glowigare/naturligare ut tycker jag. Dessutom har den en stor spegel vilket är det smartaste ever!

HUR MÅNGA PRODUKTER FÅR MAN? 
Mellan 5-7st och ibland mer. Nu i juli var det 6st totalt. Det är inte små prover man får, utan alltid travel-size eller full-size vilket jag tycker är ett måste. Jag spanade in de tidigare boxarna som släppts (klicka här för att göra detsamma) och blev så satans avundsjuk. Det var asmånga produkter jag har velat ha superlänge.

I Goodieboxen får man en blankett med vad varje produkt har för totaltvärde, en beskrivning på hur den kan användas och vad den innehåller. Samt en peppig text!! Jag blev så sjukt peppad av att läsa om de här produkterna och ville bara testa alla DIREKT.

PRODUKT NUMMER 2 OCH 3: 
Clinique ögonkräm (15ml värde 370kr)
Clinique ansiktskräm (30ml värde 195kr)

Åååå detta var exakt vad jag behövde, GRYM hudvård i travelsize för att ta med när jag åker iväg under sommaren. Just dessa två produkterna är kända för att innehålla mycket FUKT. Och ni vet ju hur mycket jag älskar fukt…! Speciellt nu under sommaren. Är verkligen så glad för dessa!

PRODUKT NUMMER 4: 
En mjuk och glittrande ögonskuggsborste i fullsize ifrån Niré värde 138kr.

Den var såå fin och lätt att jobba med. Jag använde den både till min ljusa ögonskuggsbas samt under ögonbrynen. Samt till den nya ögonskuggspaletten både på ögonlocken och under ögonen. Sizen var helt enkelt perfekt oavsett vad eller vart jag skulle applicera ögonskuggan.

PRODUKT NUMMER 5:
Sheetmask ifrån INC.redible värde 53kr.

Man hatar ju inte sheetmasks!! Dock är det något jag är dålig på att köpa själv, så jag blev asglad över att få en i boxen. Jag har aldrig testat en ifrån INC.redible innan men jag har hört att dom ger mycket glooooow. Näe vad jag längtar efter att det ska bli kväll så jag kan dra på denna nu och bara njuuutaaaa.

MITT BETYG:
Goodieboxen tycker jag, från hjärtat, är så värd att testa! Den kom 2 dagar efter att jag har beställt den, dom har inga bindningstider alls, produkterna var asbra och dom står bakom samma värderingar som jag gör. Pang boom så enkelt var det. Den får faktiskt, på riktigt, 5/5 i betyg av mig.

Även fast skönhet och smink kan tyckas vara ytligt, så ger det mig faktiskt en sån j*kla boost i vardagen…


Ska jag på ett viktigt möte?
Då blir det en extra lång kvällrutin plus en fuktmask kvällen innan. Och på med extra tjockt lipgloss precis innan mötet börjar. Då känner jag mig stark och cool och får självförtroende.


Ska jag på fest?
Då blir det (ännu) mer glow och en rosigare ögonmake. Då känner jag mig alltid som vackrast, vilket gör att jag sträcker lite extra på mig och att jag släpper loss till 100%. Osäkerheten försvinner.

Även fast jag inte kan speciellt mycket om varken beauty eller skönhet så gör det mig så himla himla glad. Klyschigt tycker vissa, men så må vara!

Justja, en sista grej! Prideboxen innehöll även ett rosa läppstift (värde 99kr) och en grym rabattkod som jag tyvärr inte kan dela med mig av eftersom att den är individuell.

Klicka här för att komma till Goodiebox hemsida om du vill läsa mer eller testa själv.

Jag var svinnöjd med min Goodiebox och inväntar därför förväntansfullt boxen för augusti månad. Pirret jag känner går att jämföra med det jag känner inför min födelsedag hahaha. Födelsedagspresenteeer osv… Då fattar ni peppen!

Nu ska jag sluta pladdra och gå ut och umgås med kotten aka Bruno och min älskade P. Puss på er mina raringar!

  1. Det är jättesnyggt! Man kan nästan till och med känna doften av varm sommarhud.
    Nu vet man vad man skall köpa i födelsedagspresent!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi