Ebbas Babyshower i söndags

Igår (söndags) var det dags för Ebbas babyshower. Hon trodde att hon och Erik skulle ut till mig och P på lunch… Men så var alltså icke fallet!

Tjejer ifrån hela Sverige (höll jag på att skriva! Men Linköping, Stockholm och Lidingö) sågs hos mig en timme innan Ebba skulle komma för att mingla lite.

Hennes syster blev lite sen pga akut amningstopp på vägen, så jag fick smsa Ebba och säga att mjölken var slut… Sedan ville jag veta om hon var kvar på affären eller på G hem till oss. Så då ringde jag igen och frågade om dom hade åkt ifrån butiken? ”Neeej” svarade Ebba frågande. Så bad jag henne att köpa kaffe också. Perfekt, för då hann vi lägga upp scoensen snyggt i köket. Såhär glad och ovetandes var hon när dom rullade in på uppfarten.

”Hallå hallå hallå vad ska jag säga då?” frågade jag innan Ebba dök upp. Vi alltså! Jag blir så extremt nervös av överraskningar! 

Och plötsligt kom hon! ”Vilken fin outfit du har!” utbrast jag i ren nervositet (menade det såklart men fumlade efter ord). ”Kom ut i solen så får jag fota dig!”…

BAAM! Där stod 20 skrikande tjejer ”Suuuurpriiiiiiceeeee!!!!”

Hehe hon skakade i typ 10 minuter efteråt. Jag också för den delen! 

Mmmmm den rosa fikabuffén innehöll allt möjligt. Min favorit var såklart popcornen (ååååfan) och Jacobs Creeks alkoholfria bubbel (åååååfan).

Ebba och hennes bästis Martina. Haha jag tycker att dom är så lika varandra i sättet. Martina kom ut tidigare för att hjälpa till med roddandet och hon är så himla go <3


Ebba bjussar på hemligheter ifrån helgens möhippa som hon hade varit på dagen innan.

Det är faktiskt HELT SJUKT vilken tur med vädret vi hade. I solen hade vi 30 grader och vindstilla. Augustis finaste sommardag skulle jag vilja påstå! Här ser ni fina Fellan som numera bor ute i Nacka, typ 4 min ifrån oss. WOHO!

Sedan var det dags för lekar! Alla fick bla gissa när Baby skulle komma. Jag tror den 12e oktober (sex dagar efter bf) eller kanske ännu senare.

Därefter var det presentöppning! Martina hade gjort en jättefin blöjtårta också.

Ååååå jag längtar sönder efter att Mini ska komma nu så att hon kan få ta på sig alla fina plagg hon fick <3 Utav mig och P blev det klassiska böcker ifrån Elsa Beskow. Det ska bli så spännande att se vems utseende (och personlighet) hon ärver också. Ebba och Erik är nämligen inte superlika varandra utseendemässigt, mer motsatser skulle jag säga hehe. Guuud så pirrigt!!!

Vid middagstid började folk att röra sig hemåt, då passade jag på att krama om Ebba en extra gång <3 Hoppas du hade en lika bra dag som oss gosan hehehe. Nu räknar vi ner dagarna tills Mini kommer!!! 

  1. Jag nämnde ju nåt om i en tidigare kommentar att jag önskade fler snygga sommarben på din blogg.Jesus Maria,jag har blivit bönhörd! Kan nog räkna till tiotalet par solbrända tjusiga benpar.En e lycklig nu!

  2. åh blev så himla glad utav detta inlägget! du verkar vara en så himla härlig, fin och bjussig kompis tycker jag.
    kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi