Första bilderna på vårt Master Bedroom – onda energier och spöken?

Sänggavel Sleepo | Sängkläder Hemtex | Tavla Dawni Prints

Nejmen! Håll i hatten! Här kommer de första bilderna (någonsin tror jag?) på vårt master bedroom i huset. Det är nog det rummet som har fått minst kärlek… Vi ville göra iordning alla ytorna där vi hänger tillsammans med gäster först. Så vi vet att dom trivs och vill komma tillbaka hehe! Skämt i sido. Men i höst har vi lovat varandra att ta tag i vårt sovrum och tv-rummet. Det är ju trots allt där vi hänger 90% av tiden.

Klädhäst köpt på loppis.

Detta rummet var helt vitt när vi flyttade in, och jag älskar färgen blå (vilket vi hade i lägenheten också fast mörkare). Men tyvärr är det här rummet det ”kallaste” i huset. Dels pga att det är skugga hela dagen, men också energierna därinne. Jag är inte den som är den, men till en början kändes det nästan som att det spökade därinne pga alla dåliga energier. Men huset är ju helt nybyggt… Så det gick inte ihop för mig.

Brunbjörnen snuttar på sin snuttefilt (till för bebisar) som han fick av 1åriga Hugo nere i Skåne. Bara några timmar efter att vi hade hämtat honom.

Tills jag pratade med Josefin Dahlberg (tror jag?) som har koll på det där med energier. Och tydligen kan energier stanna kvar i ett rum om någon har bråkat väldigt mycket därinne. I have no idea men vi mår i alla fall inte bra därinne som det känns just nu. So it’s time for a change…

 1. Det finns mycket energier som vi inte kan förstå.Jag trodde till exempel inte på att man kan känna av underjordiska vattenkällor ända tills jag fick två L-formade järnpinnar i händerna och med hjälp av en slagruteman kunde jag verkligen känna med vilken enorm kraft som den underjordiska vattenkällan påverkade.Numera är jag öppen för sådant lite skumma saker.Vem vet ifall spöken finns?

 2. Hej Ellinor!! Vart är den trekantiga tavlan ifrån? Så cool! Har även ett önskemål till framtida inlägg angående just tavlor / konst / posters etc. Hur ska man tänka i val av konst och placering? Vart kan man hitta snygga verk till en billigare peng? Även andra tips som går hand i hand med ämnet uppskattas!! Du är så duktig på inredning 😍❣️

  1. Hej fina! Jag såg detta nu! Tyvärr så vet jag inte <3 P har ärvt den ifrån sina föräldrar <3

   Billigare alternativ är:
   Desenio (mycket snygga billiga ramar också)
   Wall Of Art
   Affordable Art Fair
   Sen har ju Absolut Vodka snygga också <33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi