Ska jag vara med i TV? Fuskbyggarna?

Godmorgon gänget! Hoppas allt är bra med er. Igår hade jag möte med ett tv-program och pratade om ifall vi skulle hitta på något ihop. Inte vilket program som helst heller – utan ett jag verkligen älskar! Jag vågar inte hoppas på ett smack, men snälla håll tummarna för mig nu! Det vore verkligen en dröm. Jag älskar ju radioformat och tv vore svinkul att testa på.

När vi hade sagt hejdå och pratat med er om det på IG, så var jag tvungen att googla upp vilka fler program som söker deltagare!! Men tyvärr var det inget som lockade… Tyvärr tror jag inte att Fuskbyggarna, Sveriges yngsta mästerkock eller Gift vid första ögonkastet är några program för mig hahaha…

  1. Vad spännande och man blir ju nyfiken på vilket program.Jag gissar på Antikrundan.
    Håller tummarna för att snart få se dig på tv!
    Snygg klocka förresten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi