Vårt stora bråk just nu

Topp Zara | Byxor Bondelid

Omg gänget nu är det dags att diskutera något. Såhär glad var jag här om dagen tills P kom hem… Med ny teknik. ”Ja ja låt honom leva” kanske ni tänker. Men nu ska ni få se vad han har släpat in…

Stativ ByOn | Vas ByOn | Genomskinlig vas Hemtex | Soffbord Royal Design | + Ny blombukett som jag plockade ihop här om dagen.

Nämligen den där vita klumpen. Närmare bestämt två stycken!! Det är tydligen en bas som ska göra vårt ljud i huset ”sååå mycket bättre”. Vilket i och för sig är kul, men dom är ju så fruktansvärt fula? Och han ”måste” tydligen ha dom synligt? Utanför ett skåp? Vilket i min värld är helt orimligt?

Nejmen alltså… Här ställde han den andra? ”Vadå den syns ju inte”…

Så nu undrar jag såklart – vad tycker ni? Vem har rätt i det här (och ja ni ska vara opartiska med tanke på att det är mig ni är vän med och inte honom!)

 1. De är inte speciellt snygga.Påminner om nån slags värmefläkt som äldre människor kan ha för att inte bli kalla av golvdrag.Usch,nu lät jag negativ och hoppas att ljudet kompenserar för formen.

 2. Jag är helt på din sida här! Hade bara tyckt att de var i vägen. Vi har dock också en typ av baslåda men den är undanskymd bakom soffan där den varken syns eller stör. Har tom ställt en lampa på den som dekoration, allt för att dölja den haha. Förstår verkligen din frustration, allt man vill är ju att det ska se cleant ut i hemmet! Kram <3

 3. Vad är det med killar och teknik? Och varför har det oftast en sån ful design? Tror knappast att det är tjejer som är med och skapar (då borde de bli snyggare 😉). Så som du förstår så håller jag med dig!

 4. låt han vara, nej det är inte skitsnygga, men det är hans grej, Han kunde valt som såg betydligt värre ut.
  Ibland måste man bara köpa att man bor två & har olika intressen

 5. Min sambo är likadan, så vi har en stor bas som står på golvet vid tvn, vår är svart men den smälter in med tv bänken som den står bredvid, är inte så intresserad av ljudsystem, får mest ont i huvudet pga migrän och tycker det gör ont i öronen, men tycker inte den stör inredningen, och han blir glad av bra ljudsystem så ja…. 🙂

 6. Håller med P! Ett hem ska man leva i och om bra ljud är viktigt så kanske man får leva med att det som ger bra ljud inte är så snyggt. Allt behöver inte se perfekt ut i ett hem och förresten tyckte jag inte ens de var så fula!

 7. Håller med P för äsch så fula var dom inte, kunde varit betydligt mycket värre haha! Blir ljudet även mycket bättre tycker jag helt klart ni ska ha kvar dom 🙂

 8. Tycker inte de var så fula, det är väll snarare att det inte smälter in ”perfekt” med resten av inredningen i stil. För bilder kan man ju alltid plocka undan dem! Och bra ljudsystem är guld för alla regniga myskvällar i höst 😉

 9. Förlåt, håller med P hehe. Sen kanske man kan gömma/få till det snyggt/få det att smälta in, som några andra redan kommenterat ♡

 10. Hahaha jag är tyvärr team P! Tycker inte de ser superhemska ut, ganska diskreta. Är liksom inte en MASSA knappar och sladdar på dem, och de är ändå moderna. Tror du får låta honom vinna denna fajten och var glad att du vunnit fajten om färg och sänggavel i sovrummet istället 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi