En kväll i Köpenhamn – Esteé Lauder bröstcancergala

Varför jag är i Köpenhamn nu är för att gå på Esteé Lauders bröstcancergala som gick av stapeln ikväll. Vi kom precis hem efter en omtumlade kväll. Det är tufft att prata om cancer tycker jag. Speciellt sedan min älskade svärfar gick bort.

Klänning ByMalina | Oversized kavaj NA-KD | Väska Zara | Skor NA-KD

Men såhär gick jag klädd i alla fall. I en chockrosa klänning ifrån ByMalinas höstkollektion. Jag tyckte att den passade in på det rosa temat kvällen till ära bjöd på.

Jag har använt denna väskan prick varje dag sen jag köpte den i princip? Kostade kanske 350kr. Man får med ett avtagbart axelband också.

Efter denna bilden togs sa jag till Ellen ”äsch nu går vi och tar en fördrink tycker jag!”

Så det gjorde vi!

”Här blir bra!”

”Una Aperol Spritz por favor!” eller något sa jag och trodde fortfarande att jag var i Spanien. Skämt å sido. Fick avbryta mitt i för lite jobbmail. Ligger såå efter i jobbet med 1 vecka sjuk och 1 vecka semester. Panik. Men men!

När vi hade druckit upp hade jag ett önskemål om att gå in på Georg Jensens butik. Det är ju ett utav mina ABSOLUTA FAVORITMÄRKEN och både jag och P samlar på saker ifrån dem.

Så det var med snabba, trippande steg jag intog deras 2-våningsbutik.

*vill-ha-allt-men-har-inte-råd*-minen

Deras ”vindruve ring” står högt upp på önskelistan inför min födelsedag om 2 dagar. Om inte annat får jag unna mig själv den i julklapp.

2min senare var jag övertalad om att ett FAT för 122 000kr är heeeeelt rimligt och fullt normalt. . . .

Men sen vek vi av och sprang in på Illum (varuhus i centrala Köpenhamn) där eventet höll hus. Det finns en takbar längst upp med massa restauranger! Tips tips!

Så fina bordsdekorationer. Inspiration inför min födelsedag hehe…

Det var så mysigt att träffa alla i ”Esteé Lauder familjen”. Jag vet inte om ni vet det, men Esteé Lauder koncernen har massa brands under sig. Bla Tom Ford, MAC, Clinuiqe osv osv. Så det var influencers som representerade något av alla brands på plats.

Jag DOOOOG när jag såg att mitt älskade Night Repair Serum hade släppts i en limiterad rosa flaska. Jag fick på riktigt hålla i mig i stolen för att inte trilla baklänges?

100% av alla intäkter sänks oavkortat till Bröstcancerfonden när man köper denna limiterade förpackningen. Finns att köpa på deras hemsida och på NK i Stockholm.

Visste ni förresten att var 15e sekund får en kvinna någonstans i världen en bröstcancerdiagnos? Och att var 10e kvinna i Sverige diagnostiseras varje år. Det är liksom någon utav oss i mitt tjejkompisgäng? Det är helt förjävligt.

Efter uppträdanden och sång var det dags för mig och Ellen att rulla tillbaka till vårt hotellrum. Det blir en tidig dag imorgon för att plåta content. Och jag är helt slut efter allt minglande och en resdag. Vi hörs imorgon! PUSS

  1. Ja den där djä…a cancern skördar fler och fler offer.Alla har vi nog minst en i vår omgivning som drabbats.
    Du är så fin och den där klänningen var ju för tjusig!
    Fint initiativ att skänka pengar till cancerforskning!

  2. Woooooow vilken outfit! Outstanding! Måste kika på serumet i rosa flaska, älskar när företag gör pink edition 💕

    1. Tak så jättemycket! Ja jag med <3 Har man lika gärna tänkt köpa något så kan man ju göra det under oktober då också <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi