Tips: September Atelier café Köpenhamn


Idag var det dags att besöka ett superpoppis café här i Köpenhamn, nämligen September Atelier. Jag brukar söka upp caféer och restauranger på Instagram innan jag går dit bara för att reka.

Jag går sällan till ett ställe för att det är hypat på Instagram, men detta kändes som ett måste. Och mycket riktigt: det var väldigt ”Instagram vänligt”.

Det vill säga: mycket ljusinsläpp, fina bord att fota på, fina väggar, fina koppar och tallrikar osv. Ibland kan allt vara superfint men så är bordet som man ska fota på superfult. Då blir bilderna inte bra ändå haha!

En influencers mardröm är när fula bilar stannar utanför ett cafés fönster. Och tyvärr så stannade en stor gul lastbil utanför våra sittplatser… Menmen! Frukosten var ju lika god för det ändå!

Prismässigt var det som i Stockholm skulle jag säga. En cappuccino 40 danska kr, avokadosmörgås 60kr, juice 30kr ish. 
*Toknöjd tjej som fick bästa sittplatsen på cafét* (det vill säga vid fönstret så ljuset blir bra)

Min tröja är ifrån ByMalina för er som har frågat.


Ellen och jag satt och jobbade lite – herregud tänk att börja morgonen såhär varje dag? På ett trendigt café med trendiga människor i Köpenhamn? Drömmarnas DRÖM. Jag måste åka ner hit oftare när jag ändå är i Skåne. Skärpning Ellinor!

Nom nom nom.

Summan av kardemumman är att jag absolut rekommenderar detta stället. Vår frukost var supergod (kaffen möjligtvis för svag), vi fick bord jättefort trots få sittplatser och priserna var rimliga. Så har ni vägarna förbi Köpenhamn – slink in här vetja!

  1. Du har verkligen öga för att komponera fina bilder och ja det är de små detaljerna som gör det.Ett fult bord så kan hela bilden bli ful.
    Jag tror att Ellen också fått komma med på ett hörn,söt profil har hon.
    Kom på att man ju alldeles för sällan är i Köpenhamn och då har man knappt en timme dit.
    Fina bilder som vanligt och vilken fin tröja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi