Äntligen fri! Och en influencers arbete


Idag har varit en väldigt lugn men kul dag! Två nya partners signades (en som jag har jobbat med i flera år och som jag vet att ni älskar) och den andra håller jag hemlig en stund. Många kanske tänker att en influencers jobb bara är coolt, stort, och ”på riktigt” om man gör kollektioner, bygger sitt mediahus och skriver böcker. Jag ser inte alls på det så. Det är klart att det är askul sånt också, men för mig är det vardagliga arbetet att komma på kommunicationsplaner med kunder som jag älskar (och som indirekt blir mina kollegor under kampanjens gång).

Dessa bilderna är tex plåtade till Ubers kampanj där dem tipsar om deras funktion ”Dela resa med en kompis”. Vilket jag gör jämt och tycker är så SINNESSJUKT viktigt. Vi kvinnor måste få känna oss trygga när vi är påväg hem. Och det är just därför jag bara åker just Uber.

Denna outfit känns sjukt otippad för att vara jag? Eller inte kavajen och skinnbyxorna såklart haha (standard ju). Men skorna! Jag har ju ALDRIG på mig sneakers i princip. Speciellt inte ett par vita klumpiga. Men dom var assköna att gå i. Aja idag har jag jobbat hemifrån, tagit emot en leverans av nya persienner till hela övervåningen för att minska tempraturen däruppe. Men också varit inne på en hundlunch <3 Det var sååå mysigt och kul att se Bruno leka av sig med sina nya kompisar.

Naj! Nu ska jag in på middag i stan till Ebba och Erik, och deras nykläckta lilla Ingrid <3 Förhoppningsvis hinner jag med en AW med en tjejkompis innan också. Och i helgen blir det fixar-helg! SOM JAG HAR LÄNGTAT! Vi har inte varit hemma en hel helg utan planer sedan i augusti. Jag känner mig friii<3

  1. Det där Uber är ju ett helt fantastiskt sätt att boka en taxiresa på.Jag åker mycket sällan taxi men har hört av andra hur otroligt smidigt det är och de finns i många länder också när man turistar.
    Marknadsföring är ju viktigt både för företag och kunder oavsett. Jag kan tänka mig att det är en hel del nerv i många av dina dagar,möte med kunder och möte med de som skall bli dina nya kunder och allt med att skriva avtal och se till så att allt går i lås.Du är jätteduktig och jobbar hårt!

    1. nakd! Men tänk på att dem är stora i size. jag har M och dom åker ner i midjan heeela tiden <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi