Networkingmöte med Loréal och nytt favoritcafé i Stockholm


Diadem Picapica | Halsduk Acne | Kappa Arket

Här ser ni mig och mitt lunchsällskap idag + Elin men henne glömde jag helt att fota hehe. Vi gick på ett networkingevent imorse med Loréal. Jag älskar verkligen Loréal och vårt samarbete som vi hade hela förra året. Önskar att jag hade kunnat förlänga det till ett livslångt ambassadörsskap haha. När jag tänker på det är jag SJUKT STOLT över vilka företag som har velat jobba med mig igenom åren.


Efter networkingfrukosten (där marknadschefen för VitaminWell koncernen hade snackat) så gick jag och Elin bort till Kavalleriet. Mitt favoritcafé Snickarbacken har ju stängt ner (fattar inte varför?). Så nu är detta min nya favorit. 

Läcker inredning, goda bakverk, typ inga människor, parkering nära om man behöver det och bäst av allt: Bruno får vara med! Har ni appen ”Ta med hunden”? Där kan man se vilka ställen där man får ha med hund. Så smart!
Min lilla kotte. Hemma är han van vid att sitta i mitt knä när jag jobbar. Så på caféer är han alltid lite orolig till en början. Eller ni vet, han är ju inte van vid att så många människor cirkulerar runt honom när han ska sova. 

Efter 2h hade jag avverkat min mail, hjälpt Elin att fota ett samarbete och skvallrat för varandra om vinterns resor. Gud jag kan inte fatta vad jag ska få uppleva om några månader… Tur att mami och min syster kan passa Bruno, annars hade den här resan aldrig kunnat bli av!

Nu ska jag klippa lillkillen mellan ögonen så att han ser lite bättre och efter det så ska vi till hans tränare. Spännande!! Önska oss lycka till <3 

  1. Jag kan inte riktigt bestämma mig för vem av Bruno och du som är sötast men du är snäppet tjusigare tack vare det söta diademet och det vackra leendet;)
    Två sötnosar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi