Helgplaner och mysigt set

Inlägget innehåller adlinks.

Polotröja min nya favorit! | Matchande byxa 

Gofredag på er mina vänner! Idag går jag klädd såhär här hemma. Jag trodde att såna här byxor skulle bli så varma + bli stickiga i rumpan. Så därför har jag inte slagit till innan, men herreguuuud vad nice dom är. Plus mycket fräschare och snyggare än ett par gråa mjukisbyxor… Polotröjan är min mest använda just nu, då jag har letat efter en tröja med exakt sån här krage. Hög och ”rak” om ni förstår. Perfekt med andra ord. Både jag och P jobbar hemifrån idag, så vi har precis ätit hamburgare till lunch och varit ute med Bruno i skogen. Det är så sjukt kul att lära honom nya saker och se hur fort det går in! Helgens planer är följande:

FREDAG: Jobb hemifrån och sedan en middag med Bisse på restaurang Art. Jag har velat gå dit så länge så det ska bli jättekul. Vi blir ett litet gäng bloggerskor så jag ser supermycket fram emot det. Sen blir det inflyttningsmiddag hos Linnea och Urde. Dom gifter sig nästa sommar så jag gissar på att det kommer bli en del bröllopssnack.. Och drinkar!

LÖRDAG: Superlugn dag hemma. Eventuellt ska vi åka till IKEA och köpa en byrå som vi har spanat på i 1,5år. Planera lite inför vinterresan och plocka undan de sista krukorna på innegården. Allt annat husfix är redan gjort (tömd pool, båten är upplockad, möblerna inplockade osv). Men huset ska städas i alla fall.

SÖNDAG: Kolla ikapp serierna som släpps på fredagar samt kolla på Solsidan (såklart) eftersom att det har premiär. Ta en långpromenad, åka ut i skogen med Bruno samt spela padel. Jag har köpt ett nytt rack som jag är superpeppad på att inviga.

Det var min helg det! Hoppas ni får tre magiska dagar mina älskade läsare. På söndag tänkte jag berätta vart vår vinterresa bär av. Om ni ens vill veta det dvs? Obs ej Maldiverna ett dylikt, noll sug för det.

  1. Måste bara tipsa dig om att royal copenhagens julservis finns på 20% rea på best secret imorgon (ikväll för guldmedlemar). Precis unnat mig den!!!!!<3

    1. Omg!!!!! Gick in och kollade direkt!!!!! Såg dock att dom inte hade just dom stora faten som jag var ute efter 🙁 <3 Tänkte börja med dem sen spara spara spara <3

  2. Nä,gråa mysbyxor är det väl knappt man ens vill smyga omkring i sin ensamhet och att låta folk få se en i en sån ful klädsel gör man ju inte frivilligt.Dina hemmakläder var ju fina men det är väl inget som killar kan använda?
    Jooo,visst är vi nyfikna på vart vinterresan skall gå!
    Jag kan passa Bruno,isåfall kommer han att få saker från delikatessdisken varje dag:) skojar lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi