Vad kostade renoveringen av master bedroom – sneak peaks på resultatet

ÅKEJ det är med tårar i ögonen jag skriver detta inlägget! Vårt Master bedroom börjar falla på plats!

Jag tog dessa bilderna för bokstavligt talat 2 sekunder sen – för att jag själv var i chock över hur mysigt det har blivit. Renoveringen kostade 50 000kr och igår när vi monterade ihop byrån, och fick upp de nya knopparna idag – så ser man ljuset i tunneln!

Nya knoppar BeslagDesign (likadana som på sängborden i gästrum och bokhyllan på nedervåningen)

Det har verkligen verkligen blivit sååå fint. Detta var alltså det kallaste och OCHARMIGASTE rummet någonsin innan. Klicka här för att se några bilder tex. Men jag skulle verkligen vilja göra ett ordentligt före/efter inlägg.

Kruka ByOn | Byrå IKEA

Vi kom undan sjukt mycket i pris med tanke på vad det hade kunnat kosta. Men vi behöll ju våra gamla garderober på baksidan utav garderobsdörrarna istället för att köpa nya. Och istället för rediga garderobsdörrar sågade vi ut MDF- skivor. Allt är ju platsbyggt och vi hade ALDRIG kunnat göra det utan finsnickare. Men egentligen var ju planen att kötta på och lägga minst det dubbla bara på nya garderober. Men ingen av oss två är ju kända för vårat tålamod hahaha…

Och det blev faktiskt SJUKT bra! Dock tillkommer ju några tusen för stenskivan samt några till för nya persienner. Vi har installerat rullgardiner som man styr via telefonen (och som ska hålla värmen borta på sommaren).

Linnelakan H&M Home | Kudde Ceannis

Tanken är att vi ska ha nya sänglampor som det är bättre ”läs ljus” i också. Såna som hänger ifrån väggen. Men efter det är allt KLAAAART. Alltså förstår ni hur sjukt? Jag älskar själv att läsa om vad andra har lagt på renoveringar etc, så man själv kan få inspiration + motivation.

Så totalt kanske vi har lagt (lågt räknat visserligen men ändå) 65 000kr på ommålning av väggar & tak, garderobsdörrar, garderobsinredning, knoppar, platsbyggd byrå, måttbeställd stenskiva till byrån (kommer), rullgardiner och ny tv-bänk. Förhoppningsvis får vi tillbaka pengarna den dagen vi säljer. För HERREGUD vilken annan känsla det har blivit här hemma. Från att ha varit det äckligaste rummet – till att ha blivit det mysigaste! Och förvaringen är GULD värd.

Vad tycker ni?

    1. Tusen tack!! Det är en greige, men jag ska kolla med P. Han som har koll nämligen 🙁 Han är utomlands nu på semester, så glömmer han att svara – påminn mig att påminna honom! <3

  1. Helt ok! Sänggaveln tycker jag inte ser superlyxig ut men förstår att vissa gillar den enkla stilen. Byrån såg väl bra ut men såg typ inte den ordentligt på bilderna?

    1. Jag tycker att den ser megalyxig ut <3 Nix that's the point with "sneak peak" hehehe <3 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi