Har jag nytt jobb? Börjat bygga hus? BRF Lampaffären NackaHalli hallå mina fina! Gissa vad jag har gjort idag?! Följer ni mig på IG stories så har ni kanske redan sett det. Men jag har besökt en byggarbetsplats där BRF’en Lampaffären håller på att växa fram. Såhär kommer det färdiga resultatet att se ut, men hittills får ni nöja er med mina sketna IG stories prints. Jag hade ju bara tänkt att visa er klipp där, men sen var ni så himla många som ville veta mer om projektet. Så here it comes:

Någon frågade om detta var mitt nya jobb, men så är det tyvärr inte… I wish tho!!! Här ser ni en bild på grunden av en altan. Trädet har dem valt att behålla, så betongen runt som ni ser kommer att täckas över med ett trädäck. Det absolut mest stilfulla man kan göra tycker jag. Dels för att det är en råsnygg detalj, men också för att det tillför värme och insynskydd. Detta är också något jag skulle vilja ha vid ett framtida husbygge.

Fasaden är i lärkträ, något av det absolut snyggaste tycker jag. Då det bleknar och blir silvergrått med tiden. Hade jag byggt ett hus imorgon hade jag också valt det. Att bygga ett hus innebär ju verkligen prick tusen val, och jag vet att många av er tror att jag tycker att inredning är absolut roligast när det kommer till ett hem. Och inredning är ju kul, men det är ju själva byggprocessen jag tycker är absolut roligast. Vilket håll man vill ha lärkplankorna åt, hur breda dem ska vara, om alla plankor ska gå i linje eller om dem ska överlappa varandra. Ja besluten fortsätter ju i alla oändlighet…

Jag skämtade om att jag har gjort massa materialval etc, men det var bara på skoj för att min killkompis Storken stod bredvid. Det är han som har valt allt sånt. Han driver ett fastighetsbolag som heter Brisk Properties och jag är så tacksam för att han drog med oss på detta så att jag fick se. Jag ställde massor utav frågor för att lära mig, och frågade om jag fick komma tillbaka när allt är klart och redo för försäljning. Det fick jag! Skulle ni vilja se en housetour då? Jag personligen älskar ju att följa konton som visar upp sånt här, men jag vill ju inte visa er ifall ni bara tycker att det är tråkigt.

Jag har varit på ett sånt här ”ofärdigt bygge” en gång tidigare, och det var i våras när våra vänner Elinor och Danne byggde sitt hus i Linköping. Sedan dess har jag tänkt prick varje dag på att jag en gång i livet måste få uppleva samma sak. Jag har ju NOLL utbildning inom detta, men en dag kanske <3 Som det ser ut just nu hinner jag tyvärr inte det. Här över ser ni lite av takhöjden på 5,5meter och ingångarna till två sovrum i det ”lilla” radhuset. Det säljs i två olika storlekar nämligen.


Om en månad börjar visningarna, och jag ska dit igen för att se hur det har blivit. Ett radhus är redan sålt, så kontakta Brisk Properties vetja om ni är intresserade av en förhandsvisning eller pris. Alla vägar leder ut till Nacka och så vidare haha.

OBS detta är inget samarbete, då hade jag märkt ut det! 

  1. Spännande med träfasad! Visst lockar det med en bostad i närheten av vackra Stockholm och så hade man kunnat hälsa på dig och klappa Bruno! Det finns två platser på jorden förutom där jag redan bor som jag så länge jag kan minnas har drömt om att ha en bostad och en av dessa platser är Stockholm.Nån dag kanske…
    Jomen visst är du tjusig i hjälm och reflexväst:)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi