7 tips för att få tillbaka inspirationen – och stora nyheter

Inlägget innehåller adlinks.

Ullkappa | Byxa Nelly.com liknande här | Stickad tröja | Klackar 

Idag har jag varit på språng mina vänner – det ska ni veta! Inte fysiskt alltså, men mycket har hänt här hemma. Om allt går i lås så kommer jag att lansera en stor nyhet om in .            te allt för länge. Men ska jag signa papperna imorgon så är kravet att ni ska få vara med på resan… Så vi får se! I’ll let you know hur mötet imorgon går. Woah jag hatar själv när influencers gör såhär – säger A men inte B. Men går det inte i lås så är väl det värsta som kan hända att jag berättar vad som inte blev av? Eller? Så tänker jag i alla fall.
Igår på Rörstrandseventet så pratade jag en del med några utav tjejerna där om kreativitet, och hur högt man EGENTLIGEN borde värdesätta det. För att skapa och producera allt content som man gör i mitt jobb – så måste man ge sig själv tid till att vara kreativ. För mig dödar tex admin och stress min kreativitet. Tyvärr kan jag knappt ta mig själv på allvar om jag skulle boka in en ”kreativ session” på någon timme i veckan. Även fast jag VET att det är exakt så stora bolag/ kreativa team gör på sina jobb. Men det känns ju så flummigt – även fast det är otroligt värdefullt.
Som influencer kan man inte bara sitta hemma i sin kontorsstol och häcka om kreativiteten dör. Då måste man ha sina knep för att komma igång igen. Tex så brukar jag gå in på mina ”sparade” bilder på Instagram. Då brukar jag hitta massa inspiration för hur jag kan matcha ihop en outfit. Eller bara få rätt ”vibe”. Funkar inte det brukar jag gå in på Pintrest. Och skulle inte det heller funka så brukar jag faktiskt gå på stan.

Om det mot all förmodan inte HELLER skulle gå, ja men då får jag hålla i en ”riktig” kreativ session. Det finns ju massa olika ”lekar” för att få fram idéer. Bara att googla sig fram. Men jag har faktiskt fått fram många bra idéer med hjälp utav post-it lappar, en penna och ett tidtagarur! Så tips tips. Annars kanske en specifik podd funkar för dig? Ett inredningsmagasin? En promenad i skogen? Eller kolla på den där youtubekanalen? Det gäller ju att hitta det som triggar igång ens egna kreativitet på bästa sätt! Och för mig innebär kreativitet ENERGI, positivitet och att man får saker gjorda.

Ja, det var mina bästa knep det. Roligare än så kan jag faktiskt inte beskriva den här dagen hehe. Jag har i princip bara suttit fastklistrad framför datorn hehe. XX e

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi