Ikväll går en dröm i uppfyllelse – & kärleken till er följare

Bilderna i inlägget har inget med texten att göra…

Skinnbyxor Zara | Tröja na-kd | Hårband PicaPica

Enda sedan jag var 16år och satt hemma på mitt flickrum med ett brustet tonårshjärta, så har hon funnits i mitt liv. Hon fick mig att känna mig förstådd, sedd och lite mindre ensam… Tidiga morgnar på tunnelbanan, när jag skolkade ifrån lektionerna och efter kvällsträningarna, så var hon det enda som dånade ur mina hörlurar. Melissa Horn.

Melissa är verkligen en utav mina absoluta favoritartister, och jag lyssnar på hennes musik flera gånger i veckan. Och har gjort i flera flera år. När jag och P berättade jag att om Coldplay eller Melissa Horn skulle ha en spelning i Sverige så ville jag verkligen försöka få tag i biljetter. 3år senare (i somras) så såg jag att han undanhöll något… Så efter två veckors konstant tjat ifrån min sida så orkade han inte undanhålla det längre, och berättade frustrerat att jag hade förstört hela överraskningen… Men att han hade köpt två biljetter till Melissa Horn och hennes spelning på Cirkus. Jag blir typ gråtit utav tanken…


Vissa utav er bloggläsare som har läst min blogg sedan jag startade den 2008, ni har gått igenom mycket tillsammans med mig. I några av de jobbigaste perioderna i mitt liv så har ni funnits där. Så när vi väl ses, kan jag få svårt att hålla tillbaka tårarna när ni berättar att jag var den enda som förstod er där och då. Att det betydde så mycket att jag skrev om smärtan ni precis just då upplevde. Och precis så känner ju jag också, att ni var dom enda som lyssnade, förstod. Orkade med mitt tjat om mitt brustna hjärta. Så kramas vi och gråter en skvätt ihop. Två vilt främmande människor som aldrig har träffats förut. Men som ändå har fått stöd i varandra. Säg mig? Finns det något finare än det?

Och lite så känner jag för Melissa. Att jag är så otroligt tacksam för det hon har skapat och delat med sig utav. Så att jag har sluppit känna mig så ensam i alla känslor. För hon har satt ord på allt som inte går att förklara för någon. Men hon har förklarat för mig vad det är som gör så ont. Och säg mig? Finns det något finare än det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi