Årets första julfrukost – tema kroppsvård


Har jag inte världens bästa jobb så säg…? Här om dagen vankades det nämligen julfrukost! Årets första. Och på inget mindre än hotell Diplomat tillsammans med MonSun. Ett svenskt skönhetsvarumärke som säljer kroppsprodukter med det där lilla extra.

Kofta Les Levres | Smycken Safira

Det var fina Emilia De Poret som bjöd in till frullen. Jag tror att jag nämnde det lite i förbifarten igår, men jag har verkligen lärt känna så mycket härliga människor och VÄNNER under det här året.

Vi snickesnackade skönhet, och hur mån man är om sitt ansikte. Jag kan ju bara kolla på mig själv. Mitt badrumsskåp innehåller en årsförbrukning av produkter för ansiktet. Det sjuka är att jag använder allt (kanske inte så sjukt i och med att det är både ett intresse men också en del utav mitt jobb). Jag testar ju olika produkter, rutiner, kombinationer och konsistenser. Och så fort jag blir torr kastar jag mig efter en burk fukt och en annan med fett. Allt för att motverka! Men….

… Men min kropp är jag inte speciellt noga med? Jag smörjer inte ens in mig regelbundet, och i duschen sträcker jag mig bara efter det som står närmast. Det är ju helt ologiskt egentligen?

Titta vem som också var där! Min älskade SANJA!!!!!!! Jag får frågor om vår karriärspodd Embrace Her hela tiden, och som det ser ut nu vet vi inte ifall vi kommer att släppa en till säsong. Vi båda ÄLSKAR podden men tiden är ju verkligen begränsad. Men vi är fortfarande vänner och allt är som vanligt mellan oss. Haha alla verkar fortfarande inte veta att Sanja är en utav mina närmste tjejkompisar privat. Men så är det i alla fall <3

Hahaha på tal om skönhet, här ser ni Emma Unckel som driver podden ”Beauty och Bubblor” med Frida Fahrman. Lyssna på den podden om ni vill lära er mer. Jag har som rutin att lyssna på den när jag kör spakvällar – då hamnar man verkligen i mode!!

Vi fick slå in våra egna paket med MonSun produkter.

Maria Nilsdotter och Emila

Tack för världens härligaste start på morgonen! Och för wake up callet om att jag måste börja ta hand om min KROPP mer istället för att lägga allt fokus på ansiktet. KRAM<3

  1. Jag hoppas verkligen att allt ditt slit ger resultat och du är verkligen värd varendra krona som du drar in.Det är mycket få människor som har ett sådant fint inre som du! De finns men de är få och du är en av dem!
    Önskar en härlig helg där du åtminstone försöker att koppla av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi