När verkligheten kommer ikapp en

Diadem Picapica | Tröja Mango | Kjol Les Levres | Skor Trendyol

Ni som följer mig på Instagram Story vet att jag fick ett bryt idag. Jag har velat skriva av mig så länge, men inte kunnat. Det har verkligen blivit to much att jobba så mycket som jag har gjort de senaste året (eller egentligen åren om jag är sann mot mig själv). Speciellt när jag har varit tillgänglig både dygnet och året runt.

Jag har haft ett toppen-år ekonomiskt. Jag har roligare kunder än någonsin (inte för att dem betalar mer – utan för att dem tror på mig och samarbetet oss emellan funkar så bra!). Och jag har fått så mycket nya vänner det här året <3 Men mitt privatliv och relationerna omkring mig har blivit lidande. Jag ÄLSKAR verkligen mitt jobb så jag menar inte att klaga. Tvärtom. Jag är tacksam över att ha ett jobb som jag aldrig vill ska ta slut. Men jag behöver nog jobba på att ge mig själv lite fler pauser i vardagen. Försöka att inte jobba på helger eller efter kl 21. Och verkligen ta semester 2 veckor per år.

Efter att jag delade med mig om mitt tryck i bröstet imorse, så kunde jag verkligen andas efteråt! Det var såå skönt att få er sida på saken. Få pepp och höra era bästa knep i vardagen. Jag fick ett wake up call när jag fick denna uppgiften av min gamla chef här om veckan också:

Lista 5 saker i livet som gör dig glad. De får inte innehålla jobb och behöver inte komma i någon speciell ordning. Och för mig blev det:

– Umgås ensam med tjejkompisarna

– Vara i huset

– Spela paddel

– Leka utomhus med Bruno

– Umgås med P

När jag hade listat dem för mig själv så insåg jag att jag inte gjorde något av de regelbundet. Utan jag har snarare undvikit det för att få mer tid till jobb. Så jävla tragiskt verkligen. Men!! Poängen med hela grejen är att du från och med nu ska göra alla saker på din lista – minst en gång i veckan.

Vilka 5 saker i livet gör dig som allra lyckligast?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi