JAG OCH NI LANSERAR EN SMYCKESSKOLLEKTION!!! TILLSAMMANS MED SAFIRA

i överjävligt glatt samarbete med safira! 

Klänning finns här (adlink)

Gud, såhär chockad kan man vara när man precis har signat på ett avtal för en utav ens stora drömmar. När jag skriver ut det här nu så blir det så himla verkligt… Att detta kommer att hända på riktigt?! Det känns så himla SJUKT.

… FÖR ATT JAG OCH NI SKA NÄMLIGEN DESIGNA EN SMYCKESKOLLEKTION FÖR SAFIRA!!! Inga smycken på bilderna är ifrån kollektionen, däremot finns dem att köpa på Safira.

Blus (adlink) | Klackring slutsåld liknande här | Kedjering | Dubbelringar med stenar | Kedjearmband

Kollektionen kommer att släppas först i vår, och ingenting är designat än. Utan min tanke är att vi ska DESIGNA DEN TILLSAMMANS. Inte att några utav er kommer få göra det, utan ALLA som följer mig. Planen är att vi ska ta fram ringar, halsband, örhängen och armband (om ni vill).

Jag är ju verkligen en smyckesjunkie – och har varit länge. Min akilleshäl är ju saker som lever vidare generation efter generation, vilket ju smycken gör. Och Safira har jag ju arbetat tillsammans med i snart ett år, och exakt allt har känts rätt med dem ifrån start. Dom tror verkligen på mig – och jag på dem. Det är ett utav Sveriges största smyckesleverantörer, men teamet bakom är extremt genuina och familjära. Och ska jag vara ärlig så hade jag inte velat göra den här resan med NÅGON ANNAN. 

När jag fick förfrågan så skrek jag utav lycka inombords. Och faktiskt rakt ut också om jag ska vara ärlig. Självklart blev jag oerhört glad och stolt över att Safira TROR på mig. Men allra mest glad blev jag över att det är NI som har gjort det här möjligt. Det kanske låter klyschigt och som något jag bara säger – men jag menar det verkligen. 

Därför tackade jag JA, men med kravet att ni skulle få vara med under hela designprocessen. Ni kommer att få välja vilken kedja på halsbanden, vilka symboler, vad smyckena ska heta och storlek på olika detaljer etc. Den här kollektionen är inte MIN på något sätt. Utan den är VÅR. Vi ska göra det här tillsammans – och det är jag nog mer taggad på än själva resultatet om jag ska vara ärlig hahaha.

Kollektionen får ju inte bli för spretig, så tanken är att den fortfarande ska gå under min stil. Och när det kommer till smycken så gillar jag det varken bohemiskt eller romantiskt. Det finns nog med såna smycken på marknaden hehe. Det här kommer bli coola smycken, utan att bli för maskulina eller enkla. Men samtidigt något som ska passa de flesta. Man ska kunna mixa & matcha alla ringarna utan att det blir too much. Men samtidigt ska dem vara unika var och en. Ja… En utmaning helt klart! Men vi kommer att klara det tillsammans.

Juste, smyckena kommer att göras i äkta guld- och silverpläteringar (inte rakt igenom, utan som ett TJOCKT guldlager runtom, detta för att komma ner i pris annars skulle det bli för dyrt). Men! Jag har köpt många plitterade smycken, sviindyra som mer prisvänliga. Och Safiras håller absolut allra bäst kvalitét utav alla jag någonsin burit. Flera utav mina 1år gamla smycken ser fortfarande helt oanvända ut.

Vissa saker kommer jag kanske hålla hemliga för att NÅGOT ska bli en överraskning inför lanseringen i början utav sommaren. Och några ringar/örhängen har jag redan ritat upp själv då det är produkter jag har saknat på marknaden under många år. Men med dem kan ni fortfarande hjälpa till med namn på produkterna/detaljer osv. Det är sjuuukt mycket beslut som ska fattas så det känns asbra att göra detta tillsammas med någon annan (er).

Så vill ni vara med på den här resan tillsammans med mig (vilket jag hoppas?!) så får ni hålla utkik på min blogg & Instagram Story för att vara med och fatta besluten! Det kommer att ploppa upp saker lite nu och då enda tills vi GÅR LIVE.

Herregud det här är ju faktiskt helt sinnessjukt. Nyp mig i armen!!!! SÅ VAD TYCKER NI?! ÄR NI TAGGADE?!?!?!

  1. Grattis! Önskar se nått nytt o inte bara kedjor i guld, pärlor osv. Känns som många influencerkollektioner mer varit trendiga för året snarare än tidlösa. Du utrstrålar lyx utan att de du klär dig i behöver vara dyrt. Det vore roligt om du får fram den lyxiga känslan i smyckena. Litar dock på att det kommer bli en underbar kollektion.

    1. Jag håller 100% med dig! Jag har faktiskt strukit just kedjor HELT. Så förhoppningsvis ska vi hitta på massa annat kul ihop! Hehe förstod inte riktigt meningen angående lyx, men tanken är att man ska få mycket äkta guld + silver för pengarna. Och att smyckena ska gå att använda både till vardags och fest 🙂 PUSS och tack!!

  2. Åh, så himla rolig grej! Älskar att du alltid gör det lilla extra och tänker till så att det blir något nytt och annorlunda! Är övertygade om att det kommer bli en jätterolig resa och fantastiskt slutresultat , kram!

    1. Denna kommentaren gjorde mig verkligen så varm inombords. Jag försöker ju verkligen med precis just detta – göra det lilla extra för att det inte bara ska bli samma samma samma. Tack UNDERBARA du!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi