Har fått mitt liv tillbaka


Örhängen + favvotröja H&M

I några månader nu har jag ju, som ni vet, varit ganska isolerad pga jobb. Vanligtvis brukar vi umgås med vänner fredag & lördag + minst en dag i veckan. Men jag har verkligen inte pallat det dom senaste veckorna… Först nu i december när jag bara kände att: ”vadfan håller jag på med?”. Så nu är vi back on track och uppe i 7 kompismiddagar den här månaden.

Kompismiddagar är för mig topp 3 bästa i livet tror jag. Dessa bilderna är ifrån när Fanny & Viktor plus Lussie & Lurken kom och hälsade på. Två av dem är vänner till P sedan tidigare, och vi andra tre har funnit varandra de senaste åren. Mys!! Hahaha ser ni förresten vår vilda lilla morrhoppa i bakgrunden? Dör av garv. Det där är Bruno i ett nötskal.


Vi serverade Biff Rydberg. En av de lättaste + godaste rätterna som finns. Vi ska faktiskt laga exakt samma sak ikväll pga brist på fantasti. Men vad gör det då!!

EXAKT det HÄR är husliv för mig. Att alla får plats, man rör sig runt och bara hänger på de ytor som finns. Först dricker vi alltid en fördrink i köket, sedan häng vid matbordet och därefter den här ”loungedelen”. Är sååå glad över att vi valde en extra fluffig matta här (syns inte på bild) för alla som kommer hit vill sitta på den.

Våra gamla vänner Ebba, Erik och deras lilla 2månaders bebis Ingrid kommer vilken sekund som helst, så nu måste jag verkligen börja fixa mig (lol sitter helt svettig/osminkad/äcklig inne på kontoret). Vi hörs mer imorgon!!!

  1. Du har nog minst nio liv precis som min katt:)
    Vilken fin tröja och den ser ut att vara av ett fantastiskt material!
    Jo,nog har du jobbat hårt men arbete är förutsättning för en rik fritid också,inte att förglömma.
    Ha en fin och bra dag!

  2. Du har verkligen bra smak. Allt du lägger upp är så inspirerande!
    Nu till en fråga, hur gör ni med skor inomhus? Ser att en av gästerna har skor på sig inne. Jag är av den sorten som uppskattar att kunna ha skor på mig när jag är hemma hos folk. Känns inte kul att gå runt med strumpor när man i övrigt är uppklädd till tänderna, hela looken känns typ förstörd då haha. Självklart klampar man ju inte in hos folk med leriga kängor, man tar ju givetvis med sig rena skor om det behövs. Hur tänker du kring skor inomhus? Verkar vara en vattendelare:)

  3. Vad har du för tips på hur man ska tänka/hur man ska orka fortsätta peppa sig själv när man söker sitt första jobb efter examen från en utbildning? Söker det som dyker upp och försöker nätverka, höra av mig till rekryterare och mejla företag men får bara avslag på avslag pga bristande jobberfarenhet (många tjänster söker eg de som jobbat iaf 2 år inom yrket). Det är så mentalt påfrestande att pusha sig framåt trots nej gång på gång på gång på gång på gång. Hur orkar man?

    Kramar!! Gulle Bruno!

    1. Du skall skriva ett handskrivet brev och skicka med vanliga posten.Skickar du email blir du bara en i mängden som det går tretton på dussinet av.Ett personligt besök funkar också.Det gäller att sticka ut från mängden! Gör på ditt sätt och inte som alla andra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi