Påväg mot Flickornas Jul i Linköping


Nu sitter vi i bilen påväg ner till Linköping för det årliga firandet ”Flickornas Jul” som är varje år den 20e december. Då samlas Linkantjejer och vi flickvänner till linkankillar.

I bilen sitter jag, Bruno, P, Henrietta och Johan och har det lika trevligt som vanligt. Det här påminner mig om resan vi gjorde tillsammans med dom ner till St Anton för 4 (!!!) vintrar sedan. 
Min älskling <3333 Det är många som har frågat om den här jackan, och det var ett presslån ifrån Canada Goose.

Glühwine och Aperol Spritz på alptoppen.

Alltså vi hade en HELT magisk resa med sjukt mycket sol, och Johan som aldrig hade åkt skidor förut var grymt bra. Så vi åkte perfekta backar alla tillsammans hela tiden. Riktig pangresa verkligen!

Vi åkte till Alperna de första två åren, men förra vintern så vi köpte huset och la alla pengarna där. Och i år har vi bokat Afrika ju. Men en liten sväng till Åre blir det allt! Men jag vill vill vill sååååå gärna åka upp på Alptopparna.

Någon är höjdrädd…

Såna här resor älskar jag hundra, nej kanske, TUSEN gånger mer än att bara ligga i en solstol i en vecka. Skidresor for the win!!! Tyvärr har jag noll muskler kvar i kroppen bara så min skidåkning blir sämre och sämre för varje år som går haha.

Åh..! Nej nu ska jag socialisera mig med dom andra igen. Nu ska vi ha en magisk ledighet i Linköping – men man kan ju inte hjälpa att längta tillbaka hit litegrann <3 Happy fredag på er peeps!

  1. Jag gillar också alperna och brukar vandra i bergen en gång om året.Underbart avstressande.Solsemester i en solstol är jag inte så mycket för,att ligga still och inte göra något är väldigt stressande för mig.
    Njut av dagen och av helgen,det är du verkligen verkligen värd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi