Nyårsklänningen med stort N

Inlägget innehåller adlinks.

Klänningen hittar ni här (klick!)

Nog för att jag visste att denna klänningen är vacker – men jag var inte förberedd på den frågestormen som kom när jag la upp min senaste IG bild. Wowzaaaa! Helt galet ju. Det är ett presslån ifrån Seezona men jag länkar här över. Den har samma passform som långklänningarna i fjädrar som jag har visat upp innan ni vet?

Jag är i alla fall kittad och klar inför nyårsfirandet nu!

Jag är ju ambassadör för Jacobs Creeks alkoholfria viner, och inför nyår tycker jag att det är viktigt att flytta fokuset ifrån fylla… Till att istället skapa minnen och gemenskap. Den vanligaste dagen att begå självmord är nyårsdagen. Och jag tror att om fler kände att de kunde prata om de som tynger ner dem på nyår, så kanske antalet skulle minskas? Eller vad tror ni?

Eller är jag helt fel på det? Det måste ju vara en kombination av massa saker som gör att det sker på just nyårsdagen. Men att ligga ensam hemma bakfull gör ju i alla fall inte saken bättre. Och självklart vet jag att de som tar livet utav sig är supersjuka i depression, och att hela en människas liv inte hänger på att strunta i alkoholen en specifik kväll. Det är långt ifrån min poäng! Utan jag tror bara att det är viktigt att känna till den här statistiken. Och att vi alla ska ta ett gemensamt ansvar att flytta fokuset från fylla – till att istället UMGÅS & PRATA.

Själv ska jag åka ner till Linköping med 12 vänner + 2 barn och 2 hundar. Så för oss blir det lugna puckar. På dagen ska vi spela paddel, och resten utav kvällen blir fylld med lekar och quiz. Precis som det ska vara!

Dessutom har vi delat in oss i olika matlag, och jag, P, Ebba & Erik ansvarar för huvudrätten. Haha känner inte alls press… Men det blir nog bra!

Hur fint är det inte med ett bubbeltorn?! Så festligt och härligt. Perfekt till nyårsfirandet!

Jag kommer i alla fall att ta med detta alkoholfria bubblet till nyår. Man känner absolut ingen skillnad på det och en vanlig flaska cava. Det kostar 40kr och vill ni veta om det finns i lager på just ett Systembolag så klicka här. Men det finns även att köpa på utvalda matbutiker. Får inget betalt för att blogga om detta. Men om ni läste mitt blogginlägg där jag raddar upp MASSA tips på hur ni kan dra ner på alkoholen i dessa dagar – så vet ni hur viktigt detta är för mig.

Nej nu ska vi iväg på middag inne i stan hos Ebba och Erik. Vi ska prata ihop oss inför nyårsrätten hehe… Puss på er!

  1. Jesus Maria vilken klänning,den bräcker ju allt! Jag blir ju alldeles varm,Herregud:)
    Kollade priset,mer säger jag inte:)
    Det är viktigt att ha någon att prata med och att vara en god lyssnare är också viktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi