Ingen bra dag idag

Att vakna till ljuset idag var helt magiskt!! Både sol och snö, herrejistanes så härligt…

Men sen har tankarna snurrat mycket. Det jobbiga med en blogg ibland är ju att folk faktiskt läser haha. För då kan man ju inte vara helt ärlig med varför man mår dåligt ibland. Vänner, bekanta, kunder och familj – allt det där som finns i ens närhet – kan ju faktiskt vara det som får en att må dåligt. Som gör att man grubblar. Som tar mycket energi från en. Relationer är svårt, för dom är ju aldrig svarta eller vita. Dom är så oerhört nyanserade. Känsliga. Och det är svårt många gånger tycker jag. Och det är ju också därför jag väldigt sällan släpper någon inpå djupet. Men jag måste ändra på det.

Nu ska vi fortsätta kolla på Wallander – puss på er!

  1. Det är nog inte alla som förstår hur det är att balansera allt det du räknar upp men du gör det djävligt bra! Du förvaltar ditt varumärke alldeles förträffligt.Det är inte vem som helst som kan göra det.
    Ännu bättre och ännu större affärer önskar jag Dig 2020!
    Pussa Bruno!

  2. Tack för detta inlägg! Mitt i prick för hur jag har känt idag. Riktigt härligt väder och sol som ger energi, men relationer och tankar som tar energi. Stor kram till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi