Har ni det också tråkigt i mellandagarna?

Halli hallå mina goa glada underbara! Mår ni bra? Vad pysslar ni med nu i mellandagarna? Helt ärligt så gör jag ABSOLUT INGENTING. I tre dagar har vi typ legat på soffan och kollat 100 avsnitt serier (kollar om Johan Falk just pga finns inga nya bra svenska serier?!).

Världens finaste ljuslykta ifrån Gotland och MariaForm <3 Vill ha typ 10 till och bygga en liten by.

I alla fall, två kvällar har vi ätit med kompisar och bara myst. Sen idag plockade vi ner granen för att slippa ett barr-kaos direkt när vi kommer hem ifrån Linköping.
För vi ska alltså, som vanligt, fira nyår med Carro och Andreas (med flera). Jag tror att det är fjärde året i rad nu. Innan jag kom in i bilden så hade P och dem en pakt där dom alltid åkte till ett land i Europa och bara söp ner sig på nyår. Så det hakade jag på första två åren (Budapest & Prag). Men förra året bröt vi traditionen och firade i vårt hus. Och i år firar vi i deras.

Nu ska jag plocka ihop julkulorna, påbörja en rapport till kund om vårt samarbete under året och sedan packa. Vi åker ner redan ikväll och äter middag nämligen.

 1. Ja det är ju inte klokt så dåliga svenska men även amerikanska filmer.Massproduktion tycks det men jag hittade en väldigt spännande och lite romantisk serie på Netflix: Kara Para Ask heter den.Den kan jag rekommendera.Roligare kan man ha än att må som ett svin nyårsdag:) måttligt med alkohol alltså.Blir det alltför långtråkigt så hojta till,du och din pojkvän kan komma till Skåne och få var sitt motorsåg i nävarna och röja ny betesmark för det är ungefär det jag pysslar med just nu.Bruno är också välkommen annars Ett Gott Nytt År!

 2. jag tycker mellandagarna varit helt perfekta, en mix av att äta, sova, träna, jobba, pyssla hemma, äta, sova, träna and so on. Precis vad både kropp och själ behövde 🙂
  Tittar inte på svenska serier, men om ni gillar historia, lite fantasy och krig kan jag rekommendera Outlander 🙂

  1. Åååå tack för tipset <3 Ja det är ju egentligen bara gött att götta sig. SOM SIG BÖÖÖR dessa dagarna <333

 3. Låter som du har koll på svenska serier men om du inte har sett Innan vi dör, gör det! Finns på svt, Adam Pålsson i huvudrollen och massa andra grymma skådespelare 🙂

 4. Men så skönt med några lata slapp-dagar. Får jag rekommendera en toppenbra serie som är svårt beroendeframkallande: Peaky Blinders.
  Bara så bra vi kunde inte sluta titta och gick och la oss typ halv tre en natt.
  Ha ett fortsatt fint lov och GOTT NYTT ÅR!
  Kram, Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi