Årets första outfit och problem med Bruno

Inlägget innehåller adlinks.

Kappa & liknande här | Skinnbyxa slutsåld liknande här | Väska (ny favorit!)| Boots (äntligen mina!) finns även i beige | Smycken Safira 

Såhär såg Kotten och jag ut när vi strosade runt på stan idag! Eller ja, rände runt på möten snarare. Jag skulle ha mött upp min kille, men han var tvungen att hoppa in i ett möte. Då blev det krisigt med fotograf. Så denna bilden är faktiskt tagen av en helt random tjej på gatan.

Tänk va, jag har jobbat med det här i 6år på heltid och jag har aldrig vågat fråga någon om det tidigare. Men någon gång måste ju vara den första! Hon var supertrevlig också och ville veta vad jag hette på Instagram. Så förhoppningsvis har jag en ny följare nu hehehe.

Skinn på skinn! Och mycket smycken – alltid mycket smycken!

Herregud vilken go kombo. Jag ÄLSKAR min garderob just nu. Efter att jag investerade i de nya bootsen ni såg här över och den lilla clutchen (kopia av Bottegas sviiindyra) så kändes min garderob helt komplett. Även letat efter en sån här beige kappa, så köpte den i nya butiken på Drottninggatan. Men som ni ser via länken så verkar den ha ett midjeband. Vilket inte min hade när jag köpte den, buhu… Jaja.

Alltså kolla på honom! Min lilla Kotte-Knoppe! I nästa vecka ska han kastreras, och just nu tycker jag att det känns rätt jobbigt. Menmen. Det kommer gå toppen. Senaste dagarna har han flippat ur fullständigt, så jag vet inte om han kom in i puberteten nu. Men han har plötsligt blivit rädd för saker, ska markera revir och är LIVRÄDD för att man ska röra hans tassar. Allt löser sig såklart, men det är jobbigt att se att han inte finner ro.

Nu ska jag återgå till mailandet – puss på er!

  1. Tänkte ba informera om att ingen av länkarna går till kappan du bär. Och den du bär ska inte ha något midjeband. Här är länk till kappan du har 😉https://m2.hm.com/m/sv_se/productpage.0811943001.html

  2. Åh när vi fick vår hund sa kenneln vi köpte henne av att vi skulle gosa med tassarna när vi kelade med hunden för att göra den van vid att man rör vid fossingarna. Alltså när man klappar hunden så klappar man även tassarna. Hon har inga problem nu när man känner mellan hennes ”tår” eller klipper klorna så det kanske kan vara något för er att testa 😍 tips!

  3. Kan säkert vara puberteten. Hundar brukar ha en ”spökålder” där dom blir rädda för saker. Börjar skälla åt konstiga saker som aldrig varit problem förut. Är det saker på promenaden tycker jag man ska försöka hjälpa hunden komma över det. För oss kunde det tillexempel vara att det låg en påse på marken som var läskig och han började skälla som en galning åt den. Steg 1 gick jag då fram mot det som var läskigt. För att se om han följde med. Steg 2 satte jag mig på huk vid det läskiga. Om han fortfarande inte vill komma fram kan du prova att röra vid det som är läskigt. Om hunden väl går fram och nosar på det som känns farligt är min upplevelse att dom förstår att det inte är farligt och släpper det. Visa att det inte är en big deal utan var bara lugn och trösta honom inte då det kan få honom att uppfatta det som att du bekräftar att det är farligt.

    Vad gäller tassarna kan du kanske prova att ge honom godis på tub samtidigt som du rör tassarna. Många hundar blir lugna av att slicka därför kan det vara ett bra sätt att lugna dem i situationen. Det finns tubgodis från tillexempel trixie vet jag men går även med annat… jag har gett min hund barnmat i sån klämförpackning tex. Läs innehållsförteckningen bara i så fall.

    Lycka till! Kommer säkert gå över. Tycker också du ska ta upp det med din hundtränare och tex filma en situation med problemet så kan hon säkert hjälpa med tips. Alla hundar är ju olika så kan vara lite svårt med generella tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi