Typisk outfit en måndag

Hallo gänget! Jag går i princip alltid runt såhär här hemma. Aningen i mina glansiga yoga-set ifrån Filippa K Sportswear, mina kashmirset eller detta ribbade setet ifrån Amin Sportswear. Jag älskar det verkligen! Jag har nog aldrig ägt ett sånt här träningslinne innan (har alltid köpt med bh inuti, eller att den är knuten i ryggen. Men den här är ju verkligen perfekt att ha här hemma. Eller på padeln med för den delen.

Träningskläder Aimn. Kashmirtröja h&m.

Vi var på söndagsmiddag igår hos våra gamla vänner (& numera föräldrar och grannar) Stork och Felicia. Det blev rätt sent, så för att kickstarta veckan så gick både jag, P och Bruno ut på en långpromenad imorse. Sedan dess har jag:

– Suttit med skisserna till Safira (tagit bort massor utav förslag och börjat om med skisserna).
– Skickat ut mitt mediakit till två företag.
– Gjort en skiss på hur jag vill göra om vårt badrum (ni ska få se)
– Bokat städerskan inför en inspelning här hemma.
– Sammanfattat alla era frågor ni ville ställa barnmorskan som jag ska träffa imorgon.
– Börjat kika på en order av nya tavlor inför inspelningen.
– Haft ett telefonmöte.
– Tackat ja till ett ambassadörsskap med Amex! 

… Och nu ska jag gå ut med Bruno igen, och skriva på en rapport. Förhoppningsvis blogga också. Men helt ärligt så är fortfarande inte med i hjärnan sedan ledigheten. Jag har verkligen en miljon olika saker att blogga om. Men det är en sån typisk ADHD-grej, att jag har absolut ingen aning om vart jag ska börja. Så jag börjar med alltihopa samtidigt och så blir det bara pannkaka utav allihopa istället. Ni får ha tålamod med mig efter varje ledighet och semester ju. Men det är sedan gammalt. Det vet ni oldies här inne!

  1. Den där träningsdressen ser väldigt greppvänlig ut,snyggt och sexigt!
    Du är en duktig tös Ellinor! Vad spännande med Amex!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi