Vad tycker jag om att resa i jobbet som influencer? Jag ska till Lissabon!

Jag kom på att jag inte har pratat mer er om min inställning kring det här med att resa i jobbet. För som influencer är det ju oftast en stor del utav jobbet… Men det är en sån grej jag aktivt har valt att tacka nej till de senaste två åren. Så nu har jag som regel att resa max 1 gång i halvåret.

Bilder ifrån min senaste jobbresa till Köpenhamn ihop med Estée Lauder för deras kampanj mot bröstcancer. Det kändes viktigt! Och jag hade ändå vägarna förbi. Dessutom var min assistent med så jag fick hjälp med att få ihop allt annat jobb utöver.

Varan detta då? Dels för att jag verkligen inte tycker om att resa (absolut asnice att vara FRAMME men hatar att bryta vardagsrutinen/vara hemifrån/packa osvosv). Det började med att det tog för mycket energi ifrån mig i förväg men också under tiden jag var borta, vilket drabbade allt annat jobb jag gjorde. Jag blev helt kvävd kreativt, och har låtit kunder få veta att jag skapar bäst content HEMMA (därav jag sa upp min kontorsplats i stan också och jobbar hemifrån nu).

Men också för att jag har tyckt att det känns sjukt att åka utomlands bara för att producera content? ABSOLUT man får en riktigt nykick av nya miljöer, och inspirationen hamnar ju på topp. Vilket såklart är asviktigt när man har ett så kreativt jobb som jag har. Men att åka ut till Yazuragi ett dygn 5min ifrån mig i Nacka ger mig minst lika mycket inspiration. Eller till Åre, eller Skåne. Jag har ju inte bara valt bort resorna i jobbet, utan också privat.

Sen är det ju ibland events utomlands etc, men jag har inte haft något sug efter det. Jag har några få ställen jag vill åka till, och ska jag åka dit vill jag uppleva prick allt runt staden som jag har gjort research kring. Inte bara gå på ett bloggevent. Ni hajjar.

Att resa privat gör jag ju fortfarande, men också mycket mindre än innan. Jag väljer med omsorg så att säga. Dock har vi ju några år här nu när många kompisar gifter sig, och är det då utomlands så är det ju bara att åka iväg. Men! Varför jag drar upp detta är för att jag nu har valt att tacka ja till en jobbresa. Nämligen till Lissabon i nästa vecka. Jag har velat åka dit såååå länge!! Och jag är så peppad.


1) För att vi ska bo på ett hotell jag VERKLIGEN har velat besöka – Casa Holstein Quinta de Sao Sebastiao, Sintra. Ryser av förväntan! Det ska vara ett utav Portugals bästa hotell med pool. Och det ser sådär pittoreskt och perfekt ut. Varken flashigt eller för stort.

2) Besöka flera gamla slott, ruiner och Sintra Garden!!! Hallååå eller! Verkligen a dream coming true. Jag kan verkligen inte förstå att jag ska få vara med om det här.

3) Besöka staden!! Lissabon ligger ju precis vid havet, och är utspritt över flera kullar. Jag har hört så otroligt bra om staden, att den ska vara romantisk men ändå modern.


4) Dricka portugusiskt vin och äta god maaaat.

Inatt drar jag – haj!

  1. Det skulle förvåna mig väldigt mycket ifall du inte gör internationell karriär,du har allt som behövs! Trevlig resa och vinka gärna när du passerar Skåne!
    Haj!

  2. Måste säga att jag verkligen gång på gång imponeras av hur ärlig du känns både mot dig själv men också mot oss som följer dig. Du står för det du säger och tror på, och det är helt ärligt så otroligt befriande. Dina samarbeten känns alltid genomtänkta och som att de passar som hand i handske med dig och din plattform. Upplever ibland att influncers har den inställningen till resande som att det är något som inte GÅR att välja bort och helt omöjligt att kompromissa med, men du är ett levande exempel på att det inte är så. Även kring det är du rak och ärlig, utan att framhäva dig själv eller se ner på någon annan. Och det kanske är mer min personliga åsikt, men jag föredrar alla dagar i veckan dina bilder på allt från inredning och blommor till hundar och fika, före flotta semesterbilder från alla världens håll och kanter. Du är en otroligt stor inspiration för mig, och en riktig glädjespridare som jag ser fram emot att få se utvecklas och växa, för det är få som har ett sånt otroligt driv som du. Oändligt med kärlek!!

  3. Men Ellinor!! Yää- POWER POWAN!

    Apropå din assistent- är hon fortfarande anställd hos dig? Skulle vara roligt att få en uppdatering kring hur ni arbetar tillsammans😍

    Kram på dajj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi