Mina 6 bästa hårknep

Inlägget innehåller adlinks och är i samarbete med Apprl som är mitt adlink-verktyg.

Hej mina godgrodor <3 Jag tänkte bara snabbt kika in och säga att: TACK för allt snällt ni har skrivit om mitt hår det senaste. Eller ja, inte den senaste veckan kanske för då jag det varit flått och uppsatt i en knut. Men nu under vintern har jag verkligen ansträngt mig för att fixa till mitt vilda barr lite extra. Och det verkar ju ha gett resultat?!

Dels har jag börjat använda min värmeborste mer flitigt. Men för egen del har jag känt allra störst skillnad på KVALITÈN på mitt hår. Jag är ju liksom född med en snustorr frissig frisyr, och det är därför en värmeborste aldrig tidigare har varit ”tillräckligt” för att få allt på plats. Jag har ofrivilligt varit tvungen att slå på stora trumman (varje dag): plattången!

Ni kan ju bara ana hur mycket det har slitit… Det har blivit moment 22. Då jag har varit tvungen att använda plattången för att få styr på hårstråna. Men det har också skadat dem något oerhört. TILLS NU!

Schampoo Heal | Balsam Heal | Detta som jag använder!

För nu har jag på riktigt börjat använda Maria Nilas schampoo och balsam. Jag har haft detta ”Heal” i reseförpackning innan på resor. Och då har jag känt SJUK skillnad på mitt hår, men jag har bortförklarat det med att det kanske är VATTNET. Men nu köpte jag hem detta schampoot och balsamet ifrån Maria Nila och insåg att – men herregud det är ju deras produkter. Såhär tre veckor senare kan jag verkligen gå i god för att det är produkterna. Min tjejkompis Carro hade också köpt hem dem, och upplevt samma mirakel hon också.

Silkeslent, glansigt hår. Frisset är borta. Det är enkelt att styla. Hårstråna ”lägger sig” och spretar inte från Ystad till Haparanda – och mitt hår ser FRISKT ut. Jag ÄLSKAAAAR verkligen deras produkter nu.

Mina bästa knep för att få till barret:

1. Schamponera dubbla gånger! Då dröjer det en dag extra innan det blir fett. Kom ihåg att gnugga ordentligt där håret brukar bli fett först. I mitt fall: tinningarna, runt öronen och nacken.

2. Använd en hårolja i fuktigt hår. Då blir det inte lika frissigt.

3. När du har borstat färdigt håret, avsluta med att borsta allt hår ”uppåt” istället för neråt som man alltid gör annars. Detta för att skapa volym ifrån rötterna – så att det inte lägger sig sådär platt! Jag lovar det gör stor skillnad.

4. Föna alltid håret! När jag låter håret självtorka blir det platt och fett på några timmar. Jag måste föna till det! (Glöm inte värmespray)

5. Använd en turban i microfiber istället för en handduk runt håret när det ska torka. Det sliter mycket mycket mindre på håret och är så mycket skönare! Kostar mellan 10-50kr beroende på vart du köper den.

6. Helt seriöst, använd Maria Nilas produkter. Jag är i chock över vilken skillnad det är på mitt hår. Det är så levande, lätt, glansigt och friskt nu (mamma om du läser detta så skulle du älska Maria Nilas produkter eftersom att vi har samma problem). Dom är veganska också.

Psst! Med koden LOVGREN20 (med v inte f) så får ni -20% rabatt på deras produkter på deras site.

    1. Kollar det direkt med dem!! Jag får ingen provision etc, utan det var mer som en grej för er. Så astråkigt att det inte funkade nu. Men kollar direkt som sagt! Och hoppas att det löser sig asap<33

  1. Lovegreen var ju listigt,du skall kanske byta efternamn till Lovegreen? Det funkar ju internationellt också:)!
    Du är alltid fin i håret tycker jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi