Outfit hike i Lissabon

Jacka H&M | Tights Rönisch | Boots boohoo | Mössa Zara | Solglasögon Celine

Halluuuu gänget! Tänkte bara kika in och säga att jag lever. Jag är ju nere i Lissabon nu tillsammans med Amex och spelar in content till deras nordiska kampanj. Det är jag, två andra influencers ifrån Norden och ett team på fyra personer bakom kameran. Dom har verkligen styrt upp det så bra med locations, restauranger osv, och jag är så tacksam för alla era tips ni gav på story. Jag ska försöka bränna av dom allihopa!

Vi är här i 2,5 dag och schemat är extremt intensivt. Idag har vi hikeat upp till vääärldens finaste utkiksplats, och ni ska få se fler bilder därifrån. Men jag fick tusen frågor om min jacka, så jag ville bara snabbt skriva vart den är ifrån. Köpt på H&M i mitten av december, och om den är slutsåld så har jag sett liknande på Zara och & Other Stories också. Jag älskar den verkligen! Nu ska vi spela in ett sista set under middagen, och efter det kommer jag att tokdäcka i sängen.

  1. Hej, oj vilka snygga solisar!😎👍🏻⭐️
    Vet du vad själva modellen på dem heter? Ha en fin dag! ☀️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi