Svar på tal och Köpenhamn Fashion Week

Kavaj Nakd | T-shirt Acne | Byxor 2nd Day | Skor Alexander McQueen

Hallo gänget! Godmörra! Är allt bra med er? Med mig är det livet. För igår tog jag ut min p-stav ju! Vill bara poängtera för typ tusende gången att p-stav som produkt inte är något dåligt, för många funkar det ju asbra. Men för mig har det inte gått bra. Och att säga att jag inte ska prata om mina erfarenheter för att många kan få fel uppfattning förstår jag till viss del, men samtidigt inte alls.

Det känns som att jag har varit noggrann med att poängtera att det som hände mig inte är normalt, men uppenbarligen KAN det hända. Och det ÄR viktigt att prata om att saker kan gå snett. Oavsett om det handlar om ett preventivmedel, en graviditet eller en kosmetisk operation.

När det kommer till kvinnohälsoproblem, som preventivmedel faktiskt kan orsaka, så handlar allt om att alla vi patienter (eller konsumenter hur du nu vill se på saken) gör vår egen research. Att vi läser om information ifrån MASSA olika källor, för att sedan själva avgöra vilka eventuella bieffekter vi kan tänka oss att leva med. För annars, om det går fel, så känner man att man inte har blivit tillräckligt informerad. Och många känner sig lurade. För att dom inte visste att det här KAN hända med en p-stav. Och det visste ju inte jag heller. DÄRFÖR skriver jag om det här. 

Smycken Safira

I alla fall. Inatt sov jag alldeles för få timmar, men jag känner mig ändå go och gla och redo för att åka tillbaka till mitt älskade Köpenhamn. Jag åker med L’Oreal Paris, då den banbrytande designern Selam Fessahaye är ambassadör för deras True Match Foundations. Det ska bli asfett att se hennes visning live och gå in backstage. Hennes sätt att utmana branschen, och visa upp hennes skapelser med inspiration och inslag ifrån Afrika – är magiskt!!!

Utöver det ska vi även äta middag på The Market (Asien fusion) och uppleva staden. Hade jag flyttat till någon annan stad i Europa, så hade jag utan tvekan flyttat till Köpenhamn!!! Vart hade ni flyttat?

  1. Vad är de för götta på bilderna?
    Och from the bottom of my heart är jag så glad för din skull att p-staven är ute nu för blev fasiken svimfärdig av senaste gången du var där.

  2. Just det där med att flytta..jag och min sambo har chansen till en nybyggd lägenhet. Dom blir suuuperfina men vi kan inte bestämma oss om vi ska ha en 3a eller 4a. Idag hade jag behövt dig som vän att diskutera allt med vad det innebär ekonomiskt mm!

  3. Jag hade flyttat till Istanbul i Turkiet eller till Yellowknife i Canada.,Två fina städer helt olika varandra.Istanbul för den kulturella mixen och Yellowknife för vintern.Annars får jag väl vara nöjd med att ha två storstäder på trettio minuters avstånd,Malmö och Köpenhamn.Jag är ändå glad över att bo på landet och slippa avgaser och andra luftföroreningar.
    Vinka gärna när du passerar Skåne:)!

  4. Tycker dock du ska vara försiktig med att säga att du TYCKER att hormoner från preventivmedel är onaturligt när barnmorskor ser det tvärt om (något sådant var på din insta story). Kan tänka mig att många som ser upp till dig lyssnar på det du säger när du uttrycker dig så. Tycker det är lite problematiskt just när det kommer till läkemedel att ge åsikter som är annat än den egna upplevelsen/måendet av det, många kan ju lyssna på det….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi