Dagens outfit – såhär tänker jag när jag klär mig på morgonen

Inlägget innehåller adlinks.

Blus köpt på rea | Kjol | Väska | Solglasögon Chimi | Smycken Safira | Skor slutsålda liknande här & en billigare variant här!

Jag har fått sååå mycket frågor om outfiten jag bar idag. Och inte för att vara den som är den, men jag förstår det haha. För både den här toppen och kjolen är mina nya favoritplagg i garderoben. Dom är galet snygga ihop, men också var för sig. Jag bar toppen senast igår till ett par jeans och en svart kavaj.

Jag älskar trenden med ”smockat” (alltså när tyget är såhär ihoptryckt). Jag tror att märket Toteme började med det, men nu haffade jag denna budgetvarianten istället.

Oftast när jag klär på mig på morgonen så försöker jag tänka att helheten ska se lite lyxigare ut än vad den kanske är. Alternativt att jag bara skiter i allt och ser ut som en slashas haha. Eller ja, oftast är det nog så förresten.

Väska min size | Väska mindre size

Men i alla fall, den här väskan är min nya favoritväska<3 Den är ju egentligen också en lookalike på en dyrgrip ifrån Bottega. Men den här kostade en tjugondel utav priset, om ens det haha. Och jag får plats med prick allt i den. Den är som garderoben i Narnia, utan att överdriva. Stoppar man ner handen så blir man förvånad över hur mycket som finns därinne.

Nu ska jag laga mat till mig och Hoffa (ett utav alla tusen smeknamn jag har på min kille) och sedan blir det nog att kolla på Husdrömmar på SVT (mitt favoritprogram). Jag var ju bortrest i jobb hela förra veckan och två dagar den här veckan. Så nu blir det mys deluxe såfort han kommer hem ifrån jobbet! Är det inte sjukt att jag fortfarande är tokkär i P fastän vi har varit ihop i snart 4år? Jag förstår inte hur det är möjligt hahaha.

  1. Det var jättesnyggt med det där smockat! Du måste visa nån gång när du klär dig som en slashas:)!
    Vad underbart att kärleken lever fortf.efter fyra år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi