Osedda bilder ifrån Mykonos – snart reser vi ihop igen!

Alla bilder i det här inlägget är tagna utav den otroligt talangfulla Fabian Wester.

Nu ni! Jag fick precis ett lass med osedda bilder ifrån Greklandbröllopet i somras ni vet? Då när jag och P först var på Santorini. Sen 1v på Antiparos där det var Burning man-förfest och vigsel för Basse & Denize mitt ute på en öde ö?

Ja alltså jag vet inte om jag berättade det. Men efter den 1,5 veckan så vägrade vi att åka hem hahaha. Så vi var ett gäng som hoppade på ribbåtar och åkte över till Mykonos istället för att suga in det sista av semestern.

Här är jag och min nyfunna långa vän<3 Btw ni vet väl att det finns en osagd code bland långa tjejer? Att man på något sätt är ett team och hör ihop.

Så tex om man är ute på en klubb och träffar på en annan lång tjej, så liksom ler man åt varandra eller säger hej. Som om man känner varandra hahaha. Kanske inte alla som vet.

Vi alla var helt överens om att dela upp oss på de två båtarna. Vi tjejer ville ha den vita, och killarna den svarta.

”Hejdåååå grabbar! Vi kommer att sakna er!”, naaat hehe.

Tror att dom hade det rätt bra utan oss också haha.

Man ser inte det på bilderna, men det var extremt vågigt hela veckan. Jag var orolig för att bli sjösjuk, men med hjälp av lite tabletter och armband så kände jag inte av någonting! Så skönt.

Vi gjorde två stopp på vägen och badade ifrån båtarna. Jag minns inte exakt hur lång tid det tog att åka emellan öarna? Eller jag minns faktiskt inte alls. Det kan ha tagit allt emellan 1h till 4h. Jag har ju som ni vet noll tidsuppfattning. Men det kändes inte långt, utan snarare som en perfekt halvdagsaktivitet.

Världens goaste Denize & Basse<3 Jag är så evigt tacksam för minerna ifrån det här bröllopet och hela den här resan. Topp 4 bästa resorna ever. Tillsammans med Vickans möhippa i Dubai några månader tidigare. När jag besökte en kåkstad utanför Sydafrika 2018. Och när vi gjorde ett skolbesök på Auschwitz 2013.

Haha och nästa gång jag träffar dom så är vi påväg till Tanzania!!!

Badstopp! Jag älskar bröllop. Man får så mycket nya kompisar<3

En tjejja som inte hatade livet diweeeckt döööö.

Vidare till nästa stopp…

Alltså snälla hur snygga killkompisar kan man ha!!! Ingen av dem är singel tyvärr gurls.

På stopp nr 2 snacksade vi och drack gotte hehe. Just här och då fanns det verkligen prick noll problem i livet. Vi var verkligen i en bubbla som jag aldrig någonsin ville skulle ta slut.

Till och med jag badade, vilket inte händer allt för ofta. Inte ens utomlands hehe.

Sen åkte vi vidare till Mykonos! Och här var alla riktigt taggade må jag säga!!!

Och någon halvtimme senare var vi framme utanför Spilia som ligger mitt i ett berg på Mykonos. Ett sjukt nice lunchställe verkligen <3 Så då la vi till och restaurangens små båtar kom och hämtade oss.

Sen drack vi blåbär och passionsfruktdrinkar som om det inte fanns någon morgondag. Det var typ dom goaste drinkarna jag någonsin druckit också.

Vi åt såklart den berömda skaldjurspastan nomnomnom. Men innan vi ens var färdiga kastade vi oss upp uppepå bordet och dansade.

Sen festade vi tills solen gick ner. Hade så fruktansvärt roligt!!!!

Världens bästa gäng <3 En sådan sjukt blandad kompott, med egentligen bara Basse och Denize som gemensam nämnare hahaha… Vi hittade lite nya kompisar ifrån Australien också!

…Så vi körde efterfest på deras snorfeta enorma yacht som låg precis utanför Mykonos. Är fortfarande i chock över hur stor en sån båt kan vara.

Och på kvällen åkte vi in till det berömda Scorpios för middag och fest. Men då hade vi kört på det hela dagen så jag var rätt slutkörd. Tyvärr behövde både jag och P åka hem och jobba efter det här. Men jag hade så gärna stannat ett till dygn eller två.

Nästa gång jag träffar några ifrån gänget igen är som sagt i Tanzania nu i helgen. Och vi har redan pratat om att åka ner till Grekland igen. Jag har ju varit på de flesta kända öarna i Grekland nu och jag älskar sönder skiten. Hade lätt kunnat tänka mig att ha ett litet hus där om 10år hehe.

Hoppas ni tyckte att det var lika mysigt som jag att se de här sommarbilderna. Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sub archi